Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

"Bohatý pane pomozte prosím"

26. 06. 2000
0
0
1996
Autor
Lalinka

Na ulicích tolik aut míhá se kolem nich – dětí bezbranných, chudých a bez lásky. Toliko bohatých, jež radši jsou slepými. Jak jednoduché je nevidět a nebýt druhými. -- Naděje, co zbývá víc. Sny, které mizí až nezbude nic. Motlitby bez konců… jako na kolotoči : chudobní zůstanou chudými, pokud ti, co pomoci mohou, zavírat budou oči.
Drakkan
24. 04. 2002
Dát tip
0/5 nemyslím že s tím můžeme něco dělat...

Miroslawek
28. 06. 2000
Dát tip
Stařičký Cynic nám to objasnil ;o))) Spíš mám chuť říci, vždy budou zavírat oči, neboť taková je lidská přirozenost. Uvědomíš si pokaždé, když nedojíš jídlo, ztvrdne Ti v kredenci chleba, že děti v Súdánu a já nevím kde jinde umírají hlady. Já tedy ne. Jen občas se mi ta myšlenka vtírá, výjimečně pak v záchvatu výčitky odhodím nějaký odpustek, ale pokaždé stejně nakonec přivřu oči. Lalinko, chceš říci, že Ty je nepřivíráš?

Lalinka
28. 06. 2000
Dát tip
miroslawek: ja ano, ale zaroven nejsem ta, ktera by na tom neco vyrazneho zmenit mohla. Vetsinou zaviraji oci ti, kteri by pomoci mohli. Jinak TATI TY VIS O CEM MLUVIM, jake to tam je a proti nim jste Vy vsichni co si to ctete bohati!

Tynic
26. 06. 2000
Dát tip
Je to "mladé"...příliš sdělné... S obsahem nelze než souhlasit !

Lasy
26. 06. 2000
Dát tip
Tak nevim, jsem to dite nebo ta auta, snad ten kolotoc ? Nevim . . .

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru