Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TREST SMRTI ( . . . AND JUSTICE FOR ALL)

27. 06. 2000
7
0
3054
Autor
Lasy

Další ze SKVRN

TREST SMRTI ( . . . AND JUSTICE FOR ALL) Rachot bubnů virblů křik veselí davy v ulicích polepených plakáty s nápisy WANTED hledá se Svět Už ho našli je slyšet křik už ho mají bude soud Hurá chytili ho patří mu to schází se porota dvacet dědů kmetů starců soudci z lidu Noblesně se nazývají dohromady asi jeden tisíc dvaatřicet let v průměru kravaty a saka vážný pohled Obálku s ortelem dávno již předepsanou Komedie pro lidi Parodie soudu Znásilnění práva Vinen Vinen ponejprv úzkostný šepot Vinen! Vinen! již skandování povstaňte soud vynese rozsudek trapno Trapno by se dalo krájet obžalovaný je Vinen tím . . . zbytek tone v rachotu a jásání rádoby lidí trest Nejvyšší kat je již připraven přichází v ruce velkou smyčku 6378 Km měříc v průměru Bude oběšen Popravit Popravit ! lidé bezhlavě se cpou a můžou se roztrhat jak se Těší jak moc chtějí být tam na konci hájku večer u popravy Přání ? Poslední - Jen jednou se ještě dokola otočit Naposled dejte mi čtyři a dvacet hodin víc není potřeba pak konečně bude Svět oběšen dílo dokonáno nevinný Popraven.
Já nerozumím poezii, ani próze ani ničemu jinýmu, prostě jsem takovej literární mamlas, ale v tom případě asi budu hlasem lidu a ten říká, že to je víc než dobrý!

Lasy
18. 04. 2004
Dát tip
Děkuji, hlase z lidu v těle pouštní kočky . . . Lasy

Fidunka
09. 02. 2004
Dát tip
Super obrazy! A ty čísílka v průměru to vážně dokonale doplňujou!:)***

upřímná
04. 07. 2001
Dát tip
Glume:Ja myslim, ze neni , to my neseme vinu.Ale mozna sm to pochopila jinak.........

Glum
27. 05. 2001
Dát tip
ale cio když je vinný?

fox
23. 10. 2000
Dát tip
dost zajimave

Ling
01. 07. 2000
Dát tip
Lasy... ehm... Máš výborné nápady... ale... ale... Co takhle se více věnovat formě?!? Fakt by to bylo dobrý... Vlastně ono to je dobrý... to je ten problém... že to je dobrý... Nic neměň... Vůbec nic... Ne, ne, ne... Promiň, ulítávám... Čtu znova...moment... Promiň, u mě by se taky zrovna v týhle chvíli dalo krájet Trapno... Je to skvělý... Zamyšleníhodný... Díky...

Miroslawek
30. 06. 2000
Dát tip
ANO, TIP, přestože souhlasím s Tynicem, že zpracování má své mouchy, myšlenka je silná. Za sebe dodám, že ani vinný by podle mého soudu neměl být popraven (pokud je jiná možnost).

Tynic
29. 06. 2000
Dát tip
Jo pěkné !!! Zajímavá myšlenka...ještě jsem takovou nikde nezaslech... Přidat pár veršíků a zahalit trošku závěr, měl bys u mě tipa jak vrata....dvakrát škoda...

Jákob
27. 06. 2000
Dát tip
Za to bych Ti dal dvojtý TIP (*)

CZlovek
27. 06. 2000
Dát tip
Nečetls' náhodou Waltera Mehringa?

Lasy
27. 06. 2000
Dát tip
Necetl a ani nevim gdo je to?? Lasy a dekuji !!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru