Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Touha po vodě

27. 06. 2000
1
0
1373
Autor
Arri

Však to jistě všichni znáte...:o)

Pustý kraj A marná touha po napojení... Jako když ve vzduchu cítíš vodu Hedáš ji všude, ale nemůžeš ji najít Touha po blízkosti mne spaluje Ale to všechno jsou jenom sny Jenom vůni jsi po sobě zanechal Vůni vzpomínek... Jak marné jsou mé vyhlídky Když pomyslím na možnost našich setkání Jedenkrát za pár měsíců... Ty sedíš dole oslepen září reflektorů Nás nahoře je mnoho skryto ve tmě Nemůžeš mně spatřit skrz tu zář Ač mnozí z vás v pauzách okem bloudí po řadách Znám ten pocit oslepení Vždyť taky stávám dole, v osvětlení -
Jákob
26. 10. 2000
Dát tip
znám to taky ... líbí

Sadaf
30. 09. 2000
Dát tip
Ne mráz po zádech, ale mráz v duši mi přebíhá...

Regins
01. 07. 2000
Dát tip
Někdy si říkám ,že z nesplněný touhy člověk nejvíce dokáže,někdy to člověku i pomůže(když si to pořád opakuje a přemýšlí o tom) ,někdy je to i pravda Jinak celkem souhlas s Laďou.

Arri
01. 07. 2000
Dát tip
Laďa + Regins: Dík :o) Jde o věc, která je pro mně hodně důležitá...

Arri
30. 06. 2000
Dát tip
Laďa: V tyhle basni (nastesti) vubec nejde o umelecky dojem :o)) Je to jen takovy vylev duse....

Laďa
30. 06. 2000
Dát tip
Já vim, že to je výlev duše, to je všechno. No pokud nejde o umělecký dojem, pak nezbývá než říct, že je to dokonalý. Dost dobrý. Dost.

Laďa
29. 06. 2000
Dát tip
Chtěla jsem říct hledej originálnější slova. Ke konci se báseň pro mé oči hodně vylepšila Ač mnozí z vás v pauzách okem bloudí po řadách...je já tam četla po řasách...no to by se mi líbilo víc. Pointa se ti vydařila. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru