Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úterý - poštovní sršeň

02. 09. 2003
19
2
3281
Autor
REDH0T

Ochočil jsem si sršně. Bzíká kolem mě, sedává na mém rameni, koukáme si do očí, spíme v jedné posteli. Je roztomilý. Malá křidélka, zlatohnědé bříško, drobné nožičky. Nejraději má, když ho po bříšku šimrám kružítkem. Rozhodl jsem se, že z něj vychovám sršně poštovního. Bude doručovat a odesílat krátké textové zprávy. Asi odhlásím mobilní telefon. Bzííík, Bzííííík - přijatá zpráva : Vítá Vás sršní poštovní služba. Děkujeme za projevenou důvěru a aktivaci služby.

 

Počet Vámi odeslaných zpráv : 62.

Počet přijatých zpráv : 0.

 

Divné... Ksakru, proč mi nikdo z Vás nepíše...!!!


2 názory

jsem nadšen.

Marcela.K.
23. 01. 2008
Dát tip
blbě se mi to čte... nemůžu to hodnotit...vloni na jedno bodnutí umřel syn známým...měl první, dvouměsíční dítě...bylo mu 28 let...je to blbý...já vím a nemá to co dočinění s tím tady...ale i toto můžeš způsobit...

charlied
02. 09. 2005
Dát tip
Myslím Redhot, že si ma sakramentsky prekvapil...myslel som si, že si jeden z tých anarchistických kreténov, čo majú plné ústa umenia a skritizujú u mňa každé písmeno, ale sami produkujú sračky... Čítam Tvoj kalendár a chtiac-nechtiac (a o tom to je), musím uznať, že toto má grády, je to zábavné, milé a originálne. Máš typ... :-)

romi
16. 06. 2005
Dát tip
:o) *

Buržoooo! *

alina
12. 02. 2005
Dát tip
totální magor!!!!!!!!!!!! .................* :o))))))

FatalError
11. 02. 2005
Dát tip
Ty jo, poštovní sršeň... si magor .o)))

Montrealer
27. 11. 2004
Dát tip
Holubi a listonoši se zjevně přežili, internet je furt drahej, někdo tedy MUSEL přijít s něčím novým. Již blahé paměti Jára Cimrman, génius to český, zkoušel používat v poštovním styku jako nositele zpráv žížaly. Jisté výhody to mělo: kde nelze po povchu země se řádně plaziti, prolezou skrz. Problém byl však s připevněnou zprávou. Jára Cimrman ji přivazoval žížalám na břicho, neboť žížaly, jak známo, nemají nožičky ani křídla, jako dotehdy běžně používaní holubi. Pokud se žížala zkoušela proplazit hlínou, připevněnou zprávu setřásla nebo svlíkla, zkrátka ji ztratila. Také orientační smysl žížal byl mnohem horší než u osvědčených holubů. Takže se čekalo na nějakého originálního nositele zpráv. Guglielmo Marconi sice realizoval bezdrátovou telgrafii, ale už vynálezem přijímače zároveň vynalezl odposlech, takže soukromí bylo, slušně řečeno, v háji. Vojáci sice své zprávy šifrovali, ale bezdrátovka nevytlačila ani holuby ani listonoše. Po čase dokonce přibyly bílé holubice a modré listonošky, stav se však valně nezlepšil. Teprve REDHOTův sršeň poštovní dává jakousi naději na zlepšení situace v přenosu zpráv mezi soukromými subjekty.

sk8ergirl
31. 05. 2004
Dát tip
:-)...závěr mě dostal...pěkný, jen by mě zajímalo, jak si přišel na tuhle myšlenku?!

Seregil
14. 05. 2004
Dát tip
Fajn... znovu začíst...

Noe1
13. 05. 2004
Dát tip
:)))))) *t + klub

Až se dovím jak se jmenuje tak dám TIP...................................................................................................................kašlu na to ..................stejně mi to nikdo neřekne.....................................................................................................................................TIP!

muflonšnek
28. 11. 2003
Dát tip
A já zas absolutní novinku na trhu - SMSkovýho pižmoně. To je taky romantický, ne?

studanka
25. 10. 2003
Dát tip
To já jsem duše romantická- mám SMSkovou berušku :-)

tak já se ti ozvu, až mi přiběhne svítící žárovka s křídlama a žlutým bříškem. Ona totiž těď taky vyřizuje nějakou poštu, já totiž ten mobílek nemám...oni mi ho ukradli zlí pánové a mě to vůůůbec ale vůbec nevadí. Mám přece teď svítící žárovku. Myslim, že si bude s tvým sršněm docela rozumět, tak já ji k tobě někdy pošlu....

Seregil
15. 10. 2003
Dát tip
Hm... povedený... :-) avi

Koudy
07. 10. 2003
Dát tip
Jo,to je dobrý!!!!!Ale představ si,kdyby si ho lochtal tim kružítkem a maličko bys ho píchnul.On by se naštval a pak by píchnul on tebe...Au,to by asi bolelo...

_kxk
01. 10. 2003
Dát tip
Jé to je hezký... Fuckt se mi ten nápad líbí.... Jen tak dál:)

limetka
12. 09. 2003
Dát tip
Dík za zlepšení nálady:-))***t

Monie_Kim
10. 09. 2003
Dát tip
T_O_M: dík, to dílko si o to samo řeklo :-)

Počkej, to se musí vyšetřit...Jak to, že nemáš žádnou přijatou zprávu? Když mě sršáň štípla do nohy...nebyl to nějaký pozdrav od někoho, kdo přišel na tenhle geniální nápad jako ty? Možná, že mi toho do nohy chtěla dát víc, ale to už jsi ji umlátila lopatkou...Je to fajn, pěkně se to četlo a rozhodně to bylo něčím roztomilý.

T_O_M_
09. 09. 2003
Dát tip
Tak jsem se zase dobře zasmál :-)) Monie_Kim: špica komentář!

Hynie
08. 09. 2003
Dát tip
Dobrej nápad! A já blbec jsem minulý týden odháněl roj co šel po mě. Ale i tak mi bylo dourčeno 7 zpráv než jsem jim utek... Jen kdyby to tak nebolelo... *

park
08. 09. 2003
Dát tip
Ten sršeň Ti zprávu rovnou vytetuje do předloktí?

Litochowitz
04. 09. 2003
Dát tip
....jasná věc.....T-p.

Toxman
03. 09. 2003
Dát tip
Já nevěděl, že je poštovní... když jsem jej uviděl, raději jsem mu šel uctivě z cesty...patrně už mluvím z cesty, ale pobavilo. * :)

Monie_Kim
02. 09. 2003
Dát tip
treba nigdo nema tfoje fiflo....:-))

:))*

Dash_707
02. 09. 2003
Dát tip
:o)

Perchta
02. 09. 2003
Dát tip
no já se sršňů MOC bojim, pár sem jich zahubila, strašnej boj to vždycky byl tak jedině bezdotykový tip :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru