Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pan Spok

17. 09. 2003
10
1
2749
Autor
Pan_Spok

Miluji pana Spoka....už to v sobě nemohu déle skrývat

V červeném oblečku

po palubě lodi

nejlepší z nejlepších

zamyšleně chodí

 

Ty ptáš se kdože je ten cvok?

Jak můžeš? Vždyť je to Pan Spok!

 

Po celém těle mu krásně hrají svaly

i velký Herkules je vedle něj malý 

Hrdinný hrdina co vesmírem se řítí

-být Panem Spokem je úžasné bytí.

 

Je silný, je moudrý - proň nikdo není sok

..zkrátka a prostě, je KAPITÁN Pan Spok.

 

Špičaté uši

a dravý pohled dravce

Ženy mu sluší...

...když se mu jich zachce

 

Všichni ho milují.Je v evoluci skok.

Tím vším je velemistr Spok.


1 názor

Jinotajná
11. 06. 2009
Dát tip

Nemi
05. 07. 2005
Dát tip
jej....to je roztomilý:o)*

ulita
21. 11. 2003
Dát tip
tomu říkám mít napuchlý ego :)

Torolfita
02. 11. 2003
Dát tip
Pěkné uvedení sebe sama :o)

Kytiii
02. 11. 2003
Dát tip
pěkný... jestli se to někomu nelíbí, ať si p... políbí :o)*

Drozzd
06. 10. 2003
Dát tip
Nádhera, TIP a šup s tím do klubu...

Perchta
06. 10. 2003
Dát tip
*

WiruZ
02. 10. 2003
Dát tip
zly + pan spok tip*/* chacha.....

Reky
21. 09. 2003
Dát tip
Já tím nechtěl urazit vás, ni jeho Lyričenstvo pane Spoku, jen jsem navrhoval ustálení lyricko-adonisské epochy na písmákovi, pokud vás to uráží tak se ponížřeně omlouvám a vyjádřete za mne omluvu i vaší družce:)

Zly
19. 09. 2003
Dát tip
Svobodu vychucholům? Málo! Chceme svobodně s fénem do vany! Svobodné DOLBY! A ještě svobodnější sněhové rolby! Tlučme svobodně pány kritiky po palici! VIVA LA OCHECHUL!

Reky
19. 09. 2003
Dát tip
Když ty můžeš zajít AŽ TAK daleko, ja půjdu taky ... chceme dodržování tradičních hodnot písmáka: čaj o páté, žádné drogy, žádná ošklivá slovíčka, spoustu čvachtajících dámských přirození, soulož na ručníku s emblémem tenisového klubu Prostějov a rituální styk s ovcí za úplňku o indickém svátku sikhrí:)

Rowenna
19. 09. 2003
Dát tip
:-)

Pan_Spok
19. 09. 2003
Dát tip
Bože můj, vy jste všichni vyloženě zvrácení!!!Co to z pýsmáka, vy sebranko, chcete udělat? Čaj o páté? Jaká ubohost!To zavání buržoazními vístřelky, které tu prostě já a moje spřízněná duše lyryk trpět nebudeme!!! Svobodně s fénem do vany? Ani náhodou .Všichni kdo hodlají nemylovat mě nebo dokonce Jeho Lyryčenstvo (je-li toto ovšem možné) půjdou do vany s fénem POVINNĚ. Soulož na ručníku s emblémem tenisového klubu Prostějov?Nechtějte po mě nemožnosti.Vždyť z Prostějova pochází zcela konformní a nenovátorský pisálek Wolker.Ne, souložit na takovém ručníku by bylo pro mě a Lyryka krajně nechutné. Jediné s čím by se dalo souhlasit je rituální styk s ovcí za indického svátku Sikhrí .Musím si ovšem zjistit jestli Lyryk není nějak zaujatý proti Indii.Pak to možná zavedeme.

Pan_Spok
18. 09. 2003
Dát tip
Zly, ty hubo nevymácháná!Absolutně nechápu jak si můžeš dovolit kritizovat mé umění básnit lyrické básně.Nejenže si mé dílo očividně nepochopil, ale s nebetyčnou drzostí se opovažuješ jej poskvrnit negativní kritikou!! Hanba, hanba, hanba!!!!Kdybych byl správcem těchto stránek okamžitě bych tě zlikvidoval i se všemi tvými díly.Jediné tvé štěstí je, že jsem teprve na počátku své literární kariéry.Již brzy se ovšem jistě zařadím mezi velikány tohoto serveru jakými jsou Lyryk nebo Adonis vystupující z mořské pěny.Ty v tomto souhvězdí nikdy nestaneš, jelikož jsi ouplná nula, jak soudím z tvých rádoby intelektuálních výlevů. A na závěr ještě věc.Pan Spok se v žádném případě nemohl prohlásit za veverku.Je možné, že by se byl schopen považovat za pískomila , případně za vychuchola pyrenejského, ale nikdy NIKDY za veverku.Usuzuji tak z barvy šatů, které nosí a ostrosti úhlu zašpičatění jeho uší.Je až zarážející jak málo ho někteří lidé znají…….

Zly
18. 09. 2003
Dát tip
:-)))))))) Veverka.. tedy... Zde došlo v transgalaktickém přenosu skutečně k drobné nepřesnosti. Ano, zpětným rozborem záznamu se jasně ukazuje, že zvuk, vydávaný Spokem během holovizní projekce Souhrnného Adonisova vázaného vydání Ochablých pyjů "ňuf ňuf ííííí chramst" je projevem vychuchola pyrenejského a nikoli obyčejné veverky černé. Ovšem jak říká klasik... hanebnost? jak rajská hudba pro můj sluch! Odvahu! Junge porsch! Servus blonďáku! váš Horác Bedmen alias doktor Kvak alias Hógo Fógo

Reky
18. 09. 2003
Dát tip
Moje řeč, moje řeč, svobodu vychucholům ať už nikdo nedělá represi vůči vychucholí poezii. smrt utlačovatelům vychucholů, vychuchocholí revoluce - VIVA LA VYCHUCHOL:)

Vinki
17. 09. 2003
Dát tip
Bravo! Tohle je skvele, takova srandovni blbustka si ten tip zaslouzi. Star Trek proste rulez :).*

Reky
17. 09. 2003
Dát tip
Vítejte pane Spoku, víte že tímhle jste se odsoudil k maturitnímu tabloidu coby pan Spok? Ale že jste tak úžasný, tak SPOKTIP

Reky
17. 09. 2003
Dát tip
Hele, ale s tím kapitánem si přece jenom fandíte, nemám-li pravdu, PANE SPOKU?

Vinki
17. 09. 2003
Dát tip
Reky: na to, ze si nerikas James T Kirk si tady celkem dost vyskakujes ;)))).

Zly
17. 09. 2003
Dát tip
Palubní počítač lodi Enterprise, vesmírný čas 4853:17:09:21:44:45:45 Příspěvek lidské civilizace k dosud integritnímu Spokovu životnímu podpůrnému systému v podobě jakési přitupělé básně z období před Synaptickou revolucí znamenal začátek jeho totální mentální devastace. Spok si nebyl ochoten připustit, že lidé byli opravdu takto limitovaní a projel shluk písmen pomocí veškerých myslitelných algoritmů, včetně zakázané borgské kryptografické válečné šifry, která se používala k mučení klingonských speciálních divizí během třetí planetární přestelky v subsystému BetakvadrantDelta 18. Atomizací jednotlivých slov dospěl k závěru, že jde o neznámý virový kód, zahrnující děsivou hrozbu degradace mentální mozkové síly v galaktickém měřítku. Naléhání palubního doktora, aby se věnoval raději golfu, než podprůměrným výtvorům z období rané Písmogalaktické Vlny, pan Spok neuvěřil. Po třech dnech se prohlásil veverkou a jal chroupat palubní dezintegrátory. Palubní systém jej omylem vyhodnotil jako vetřelce a provedl frontální lobotomii. Nevím, co mám dělat. Mám obavy, že pokud by se na palubu dostalo více podobných výtvorů, loď by byla nenávratně ztracena. Kapitán Kirk

Reky
17. 09. 2003
Dát tip
Jak napsal, Zly, pan Spok bude vždy jen pan Spok:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru