Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pěstice poezie vášní

25. 09. 2003
8
0
2067

Nechte se unášet na pěstici brutálního dobrodružství rozkoše. Vesluji prudkým příbojem navzdory odmítnutí. Miluji vás. Autorkám, čtenářkám.

1. Tvá chlupatá kunda je jako bezedné jezero Bajkal pohlcující světlo. Vůně levandule přerazí nechutný pach chlípného těla. Uvolnění ti přinese až závěrečná křeč.

 

2. Pohlédni na mou zbraň hromadného ničení, která způsobí tvé kundě genocidu nebývalého rozsahu. Vyplení prostor tvých malých stydkých břehů Gibraltarské úžiny s účinností tenisového hráče na začátku rozehraného setu.
P.S: rozkoš a vůně tlejícího listí patří k sobě.

 

3. Tvá kunda je zraněná, odnášejí ji na nosítkách. Je unavená bojem a dlouhotrvajícími orgasmy. Svis, svis, dělají listy rotoru, odlétajícího vrtulníku.

 

4. Uvolni svou duši a sedni si holou píčou na láhev dietní cocacoly.
Vyvolej si božskou, dlouhotrvající rozkoš pomocí této brutální onanie. Strč si na závěr celou pěst do prdele a hluboce dýchej, jak to dělají dospělé ženy v porodnici.

5. Tvá báseň je prolnutá tichým pohlavním vábením. Jsem jako jelen v říji a tvé vábení je opravdu silné. Rozevři svou šťavnatou ústřici a pohodlně se usaď. Přijdu.


ssaamm
27. 09. 2004
Dát tip
*****+T

Nádhera. Moje dojmy, úplně mi to buší do spánků, musím si ji někam dát (tu báseň, samozřejmě). "Voníš" může říct člověku pouze člověk, protože sám vylučuje stejný pach, i když v trochu jiném odstínu. A když pak hnije, všichni řeknou "to je smrad", protože oni nehnijí, oni mají jiný pach. Sprostota je sprostotou pouze proto, že ji tak úchylní lidé vidí. Ale Tvá báseň není úchylná - naopak. Je přirozená. Lidská. Úchylnost je odříkání si lidských a přirozených věcí - říkání si, že vroucí tělo je hříšné, že svátost je třeba Ježíš, ne příroda, ale její nudná, ubohá a naprosto bezvýznamná součást. Myslím, že jsme svatí proto, protože jsme lidé v pravém slova smyslu. A to co jsi napsal je toho živým důkazem.
Dám-li si toto dílo do nejoblíbenějších, ztratí svoji hodnotu. Tip, je pro tento případ ubohým hodnocením, které je nespravedlivé - tip je moc málo. Proto tohle dílo nechám bez tipu, bez nejoblíbenějších děl a "pouze" ho doporučím několika lidem. In Eternal Love, Charlotte

Ale ostatní Tvá díla se bohužel takto hodnotit nedají.

Musil
15. 02. 2004
Dát tip
dobře jsem se zasmál - zip! teda tip!

ch_34
09. 11. 2003
Dát tip
no jo ptáčci, příroda... (myslím, že tohle tema moc původní není) láhev dietní cocacoly..! to je scénář třeba to budem hrát

Evička
29. 09. 2003
Dát tip
uvolni svou duši....nový prvek...Adonisi, bylo by asi dobré, vše trošku produchovnit! Vlichotil by ses do vyšších kruhů! :-)

T_O_M_
29. 09. 2003
Dát tip
Wat: Jo to teda přitvrdil - třeba si tím kompenzuje svoji vlastní ochabující erekci... :-)) Tak a já se zase pochlubím tím, že pracuji jako tiskař v jedné nejmenované tiskárně (...Merkurtisk Náchod), kde se tiskne většina pornočasopisů pro čechy ale třeba i polské... (taky Kontakt+ pro rakousko - to jsou vážně úchyláci). To taky vidím věci.... Žádná sranda to teda není - už mi to docela leze na nervy... :-(( Jo to taková erotika někdy úplně stačí...

Brázda
27. 09. 2003
Dát tip
Skvělá práce!!!

Watukina
26. 09. 2003
Dát tip
T_O_M : To víš, Adonis se velice dobře paroduje. Akorát trochu přitvrdil ve výrazech, ale to mě nepřekvapuje - kámoška dělá na erotické lince a tam se dovíš věci, o kterých nemá tušení ani chudák Adonis :)

WiruZ
26. 09. 2003
Dát tip
ole!!!!!*/*

DRACULA_
25. 09. 2003
Dát tip
fascinuje mě jak píšeš jednotlivá tvrdá označení uprostřed erotických vět v šíři několika dvojsmyslů není to špatné, ale ta dietní cocacola je tam dost úchylná jinak je to uvolněné....:-) tip za uvolněnost

Perseus
25. 09. 2003
Dát tip
Nechutné a zvrhlé. Nejsem žádný pesimista, nebo zpátečník, ale co je moc, to je moc. Chce se mi zvracet!

Watukina
25. 09. 2003
Dát tip
Ten Tvůj tenis už je ohraný! Jdi do přírody, pozoruj pářící se sýkorky koňadry, onanuj a proboha, buď už také jednou originální!

T_O_M_
25. 09. 2003
Dát tip
Watukina: 8-)

Glory
25. 09. 2003
Dát tip
Vida vida naše literární hvězda se po delší době opět ukazuje na písmakovi A jaké si protentokrát zvolila pěkné téma - TENIS MIXNUTÝ SEXEM. Minule to byl tuším sex mixnutý tenisem.To je obrat o 180 stupňů.Jsem zvědavý co to bude příště..... normálně bych ti dal TIP, ale po přečtení prvních řádků se mi odkrvil mozek, takže z toho zase nic nebude :-((( Snad příště

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru