Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ja schovam pod srdcem Tvuj kmen a prsten

07. 07. 2000
5
0
1517
Autor
Chrjac

Vypravuje se tu o tom o kom porad vypravim!

Cas je lehnout do tvych dlani a ukryt se snem. Cas je tict v Tvojem podychu cistem a svatem. Cas je se myslem skryt, tajemstvim ujit za dvere. Cas je byt v plnote lasky Tve. Dneska a zitra at’ budou se mnou, Tva vune a barvy, ktere dychaji Tvoji krasou. Ja schovam pod srdcem Tvuj kmen a prsten, Ktere jsi mne daroval. Hned bude leto, hned slunce da svuj žar Hned bude rano, vstanou deti - Bozi dar. Dřive jsem měl nemoc, na mne cekala zeme. Ale jsem uslechnul v Slove, vune zivota od Tebe. Dneska a zitra at’ budou se mnou Tva vune a barvy, ktere dychaji Tvoji krasou, A slunce na dvore, a svet na strankach, Ktere vuni Tebou. Ja chtel jsem se ukryt, ale nevedel do jake diry A obleknout se do listu dokonalosti sve miry Strom byl bez plody, a brecela zeme Je to divne, ale muj duch chtel porad Tebe.
JRR
08. 03. 2003
Dát tip
Chm, a mi se to i libi:-) Nee, Čeština Ti budiž odpuštěna, a když ji odpustíme, tak je to hodně povedený:-) Je to taové... dráždivé, díky neumělému jazyku, působí to neklidně-což se mi líbí. Credo TiP Joo, kdyžtak: Simon:-)

valerinka
08. 07. 2001
Dát tip
je to moc krásný..........*!

Semipalakva
08. 07. 2001
Dát tip
Je to moc krásný je! tip

Raspberryk
22. 07. 2000
Dát tip
ahoj, tady je raspberryk! Taky namam hacky! Dobra basnicka!

Miroslawek
18. 07. 2000
Dát tip
Boží Dar - hraniční přechod, že by exodus dále na západ? Hmmm, tak nevím. Nic nového, ani fakta ani nálady. Technologické zpracování ;o)) eh, no na Ukrajince docela dobrý. Bez posměšků, ale na druhou stranu proč to zohledňovat? Tak nějak nevím.

Cid
12. 07. 2000
Dát tip
Některé metafory jsou dobré, ale zoufale to potřebuje češtinu. Měj se krásně.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru