Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krásný slzy

09. 10. 2003
5
0
747
Autor
Flying

pevně doufám že kdybych byla kluk nikdy by se m to nestalo

 

 

                   Krásný slzy

 

 

Po ulici za závojem dešťových kapek šla holka , vyzařovala z ní zvláštní netečnost a strach , strach z budoucnosti. Už dlouho pozoruju lidi, je to zvláštní zvyk , ale podzimní večery strávéné čekáním na autobus se k tomu skvěle hodí . Zaujala mně , měla kabát po kotníky a přes hlavu kapucu .Stejně jí bylo vidět do obličeje . Padající slzy splývaly s deštěm . Chtěl jsem jí oslovit , utěšit . Mátlo mě to , neuměl jsem se seznamovat s lidmi na ulici . Přesto jsem vstal , a řekl jí , „ Proč brečíš vždyť je přece tak krásně ? ´´ Otočila se ke mně , usmála se . Měla tmavě modré oči plné slz . „Máš pravdu ,je nádherně´´ . Bylo pozdě večer ,a my jsme se rozmluvili ,a tak jsem se o ní během  půl hodiny dozvěděl skoro všechno . O tom jak se rozvedli její rodiče , jak se rozešla se svým posledním přítelem , taky že ted utíká z domova ke své babičce . Najednou přijel červený autobus, a ona do něj nastoupila, a jak tak odjížděl, ona se na mně dívala těma smutnýma očima ,uvědomil jsem si to . Já se do ní zamiloval , věděl jsem , že už ji nikdy neuvidím ,ale stejně jsem chodil každý den na tu zastávku ,a vzpomínal a taky trochu tajně doufal že se vrátí .
johanne
25. 04. 2004
Dát tip
před čárkami a tečkami se nedělá mezera (působí to fakt děsivě :)) ale obsah celkem jo, dobrý

gabio
21. 03. 2004
Dát tip
pěkné, pro mě trochu melancholické... t

Seregil
17. 03. 2004
Dát tip
... pěkné...

Francois
06. 01. 2004
Dát tip
*

Áda116
15. 10. 2003
Dát tip
Možná by neuškodilo, kdyby byl hlavní záběr víz zaobalený, ale pak zůstává otázkou jestli by tomu zůstala taková síla. Celkový dojem: Pěkně povedené ;-)

fungus2
11. 10. 2003
Dát tip
Mo hezky napsané!! TIP

Šalvěj
09. 10. 2003
Dát tip
:o) Hm, melancholie...

Jestli znáš závody jachet, tak napni své laple jako plachtoví a vydej se vstříc dálkám a dobrodružstvím. Za mocné masáže klitorisu. Blond paruka ti taky sluší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru