Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na vlnách zvukočasu

11. 07. 2000
1
0
1601
Autor
Vio

Na vlnách zvukočasu z ospalých tónů jsou unavené noty vtělené do němoty stoletých slonů Na vlnách zvukočasu píseň už usíná minuta uplynula na ciferníku nula na něco vzpomíná Na vlnách zvukočasu plovoucí přání slova jsou nevyřčena tichá jsou jako pěna v potoce za svítání Na vlnách zvukočasu kmitají slova ode mne, od tebe vcházejí do sebe odejdou, přijdou nová Na vlnách zvukočasu proudící vzkazy vlnivá souvětí a věty posloucháš sama jen ty co nedbají na zákazy Na vlnách zvukočasu dopisy nepsané co přiletělo, odletí v krouživém objetí a tak už to zůstane Na vlnách zvukočasu hledané souznění v utichlé rezonanci duší snad nikdo už je nevyruší snad nic už to nezmění Na vlnách zvukočasu ...
Lee
12. 08. 2000
Dát tip
šestá se mi nelíbí, není to najednou ono... je stará? to nevadí... přesto je někdy lepší se k báfni znovu vrátit a udělat takovou korekci... no to už jsem ti říkala

O.S.to6
17. 07. 2000
Dát tip
Líbí

zvuko_CO??? :-)))

Merle
12. 07. 2000
Dát tip
přijde mi trošku zbytečně dlouhá, jinak se mi líbí

Bosonohá
12. 07. 2000
Dát tip
První dvě sloky mne zaujaly svými obrazy, pak až čtvrtá, souhlasím s Tynicem a Anomymem.

Vio
12. 07. 2000
Dát tip
ok ok, ale tohle je fakt starý ;-) do toho už nejdu nikdy jsem se taky za básníka nepovažoval... jsem jenom poetická duše a nenapravitelný romantik ;-)))))

Tynic
11. 07. 2000
Dát tip
Krásný námět i verše...ale ten důraz a rytmika !!!!!!!!!!! minuta uplynula na ciferníku nula slova jsou nevyřčena tichá jsou jako pěna proudící vzkazy vlnivá souvětí a věty posloucháš sama jen ty co nedbají na zákazy Básničku bych na Tvém místě malinko doladil. Pak bude moc dobrá !!!

Vio
11. 07. 2000
Dát tip
beru na vědomí, ale ke starším věcem už se nevracím - ta nálada už je pryč

Anonym
11. 07. 2000
Dát tip
jestli chceš psát do deníčku... ale tvořit básně začneš právě ve czhhvíli, kdy jsi dostatečně nad věcí takže .... kdyby se ti malinko chtělo se nad tím zamislet a pracovat s tím.... bylo by to príííma :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru