Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život mezi hroby

24. 05. 1999
0
0
2785
Autor
AHED

No motion<br> No pain<br> No ocean<br> No rain

Tak se zase třesu Tady v tom černym koutě Plnej sazí, moře a smutku Vzduch je neobvykle vlhkej A špatně se mi dejchá Jdu za tím průvodem Vítr mi odvál pohřební závoj A roj včel mi obličej pobodal Jsem bezmocnej Nemocnej Mám strachu plný oči Plnou hubu Není kam utéct Šlapem v písku přes špičatý šutráky Píchaj nás do podrážek A ze srázu padáme Život mezi hroby Zahrady otrávených meruněk Barevných vajíček Popraskaných Uvadaj Tak se zase třesu Tady v tom černym koutě Kde mě nikdo nevidí Abych pak moh vypadnout A jít se všemu smát...
snoopy
11. 06. 1999
Dát tip
vzpomínka na tvou vůni.. není kam utéct.. není proč to zkoušet.. tak proč ještě? a znova? ..už chybějí slova ..už chybějí celé věty ..uzavřeni, dva rozdílné světy, a ty, mlčíš.. tak proč to zkoušet znova? nic neříkej, sám tě znám líp než sebe.. budeš mi chybět, budeš mou minulostí, má ztracená duše.. už nikdy neusnu.. už nikdy neusnu..

BlackG
01. 06. 1999
Dát tip
to je cele? nechybi tam jeste kus?

Print
29. 05. 1999
Dát tip
V tom černým koutě jsem i já... Pojď vypadnout, všemu se vysmát a na všechno se vysrat!:-))

castan
24. 05. 1999
Dát tip
Jak vlastně skončíme? V zahradě otrávených meruňěk kam odtéká naše ranní toaleta a straší velký černý dešťový pavouk?

Hannah
24. 05. 1999
Dát tip
Proč tolik pesimismu? Nezoufej, bude hůř...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru