Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Do evropských zemí i za 0 Kč (doprava, ubytování, plná penze, program)

21. 10. 2003
0
0
1082
Autor
Correggio

nevím, jestli to sem patří, když tak to smažte KONFERENCE o otázkách spjatých s identitou (národnostní menšiny, nestátní národy, historické země, Romové, uprchlíci, problematika antisemitismu a rasismu, jazyky nestátních národů, dialekty)

Pokud máte zájem o cesty po Evropě, poznávání jiných národů a zemí,

 

pokud Vás zajímají otázky národnostních menšin, nestátních národů, historických zemí, Romů, uprchlíků, problematika antisemitismu a rasismu,

 

pokud se domníváte, že má smysl usilovat o svět, kde i slabší má naději přežít,

 

pokud věříte, že je lepší býti přáteli než nepřáteli, i když ne vždy jsme schopni mít stejný názor, stejnou víru a stejnou cestu,

 

pokud chcete navazovat kontakty, pomáhat druhým, vzdělávat se, studovat,

 

nacházet nové básnířky, básníky, přátele a lásky,

 

zkrátka pokud máte zájem o cesty po Evropě -

 

napište mi.

 

Žeň je velká, dělníků málo, některá setkání jsou dotovaná

(až do 100 % - tj. pořadatel hradí ubytování, dopravu, veškerý program; nehradí jen zdravotní pojištění - 25 Kč na den).

 

Různí pořadatelé, různé podmínky, 1-14 dní.

 

Občas (zřídka) chodí i nabídky do USA a do Kanady: pro horních deset tisíc...

 

Nejde o vtip, zájem je o slušné lidi, kteří mají zájem o spolupráci.

Spolupráce má dvě části - spolu (komunikace, partnerství, úcta) a práce (pohyb, aktivita, vracení míčku). Kdo je již schopen prokázat aktivní zájem o témata setkání (konferencí), nebo kdo je ochoten na sobě zapracovat, aby byl schopen svůj aktivní zájem prokázat za dva měsíce nebo třeba za rok, má naději. Ve většině případů rozhodují pořadatelé v zahraničí. Nabízím pomoc, ne zázraky.

 

Chceš-li vědět víc, napiš mi na roen@post.cz. Nevěříš-li, uvěří druzí.

 

Rád bych nabídl i mezinárodní setkávání se týkající se poezie, historie, archeologie aj. - ale více je těch, kteří informace rádi dostávají, než těch, kteří jsou ochotni se o ně podělit. Takže pokud byste o něčem věděli, uvítám i pozvánky od Vás.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru