Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

keď osud...

22. 10. 2003
1
1
1134
Autor
zvedavec

keď osud...

 

 

Sila gigantického magnetu

nezdolná príťažlivosť vášne

s motorom sily,

čo nepozná prekážku

 

ženie

k mužom a aj k ženám

čo napĺňajú nenaplnené

a oddávna hľadané.

 

Keď prichádza

postupne pokoj,

vyrovnanie...doplnenie.


1 názor

Andulka
31. 10. 2003
Dát tip
:-)

zvedavec
31. 10. 2003
Dát tip
:-)

zvedavec
23. 10. 2003
Dát tip
ja sa tiež necítim byť tu pre moje pohlavie, v tomto zmysle... motor, o ktorom som písala, je iného druhu, vie ma "posúvať", dodať silu na prekonanie prekážok v smere mužov aj žien, ktorí ma čímsi len ľudským zaujmú. ... ale tá Tebou spomínaná sféra mi tiež nie je vzdialená, to nie. "myslím si že u mne přijde tento čas jenom pár dní po tom co opustím Vás Vás vy milé ženy dívky, babice" ... jenom pár dní potom, co opustím Vás ... si úžasný! aj s tým "(Ženy nestárnou, ony zrají)" , svojimi slovami si sa mi zaradil aj do tej kategórie ľudsky príťažlivých, vďaka za tie slová.

Barbar
22. 10. 2003
Dát tip
Bylo by to brzy vzdát se bez boje na klid, vyrovnání vždy dost času je myslím si že u mne přijde tento čas jenom pár dní po tom co opustím Vás Vás vy milé ženy dívky, babice Vy jste to co v světě mám rád nejvíce bez vás bych byl v světě zcela zbytečný já jsem tady jistě jenom pro slečny (Ženy nestárnou, ony zrají) BARBAR

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru