Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kosmopolita Solomon rozsévač

26. 10. 2003
5
0
3143
Autor
Movsar

Solomon se cítil být zrozen pro velké věci. Cítil se být zrozen pro plození malých beduínů a mulatek případně i mulatů. Proto si za partnerky vybíral jen arabky a černošky. Se svým posláním nezahálel dnem ni nocí. Navštěvoval turistická centra velkých měst, mezinárodní kulturní festivaly a vzdálené země. Vyhledával společnost vybraných žen zmíněného původu, obdarovával je drobnostmi a žádal za to od nich sexuální spolupráci. Ve správném stínu uměl být pohledný a tak se mu dařilo. Nikdy nezapomínal pít silný ruský čaj připravovaný v obrovském samovaru. Ten nosil stále s sebou, připomínaje dětinského hokejistu chvástajícího se vyhraným Stanley cupem. Nebyl ani dětina ani hokejista - čaj mu byl inspirací dlouhých večerů, afrodisiakem i prostředkem zapomnění, když uprostřed nocí tiše odcházel hotelovými okny hledat další smilnice.

Každá na něj vzpomínala s láskou a obdivem. Dokázal je totiž pro věc nadchnout - jednu chrčivým, teskným zpěvem písní saharské pouště, druhou kvalitní hrou na bongo. Ještě než z nejednoho břicha stačil stvořit jedno velké bongo, uměl vytvořit přátelskou a zaujatou atmosféru. Všechny byly při smyslech, když se Solomonovi dávaly, jen Solomon byl pod vlivem silného ruského čaje, který z něj činil brutálního mužika, oddaného svému poslání obohatit genofond lidstva.

Dnes Solomon pobývá v hlubinách pralesů Jižní Ameriky a seznamuje se s půvabem indiánských dívek. Zvlášť si na nich cení plných ženských tvarů, veselé povahy a chuti popíjet čaj v intimním přítmí proutěných chýší.


sidonia
25. 04. 2006
Dát tip
hm.. ty ses vole rozsevac jako prase, hehe:)))))

solomon
24. 04. 2006
Dát tip
už ten začátek tě moch utvrdit v tom že neni ty malověrná Každá na něj vzpomínala s láskou a obdivem....to ti taky nestačí??????

sidonia
24. 04. 2006
Dát tip
moc si nemysli.. to je nakej jinej solomon:)

solomon
24. 04. 2006
Dát tip
hmmmm avi

Povedená taškařice. *

MCMLIII
12. 11. 2003
Dát tip
Libí se mi žurnalistický styl. Textík nepostrádá vnitřní napětí, Jemný humor. Souhlasí se Seregilem - je škoda, že zatím příběh je zatím nerozved v v delší a hnutnější literární útvar. Námětů je i v této miniatuře více než dost.

WiruZ
28. 10. 2003
Dát tip
!*/*

Movsar
28. 10. 2003
Dát tip
dík.

KPWD
27. 10. 2003
Dát tip
:))))))))))

Seregil
26. 10. 2003
Dát tip
Nu velmi zajímavá miniatura... lepší by snad byla povídka, ale to zase chybí pokračování a přímá řeč, která by to obohatila...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru