Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Metal Gear Solid : Walkýra Suffer

01. 11. 2003
1
0
861
Autor
Snake

Čeština mi moc nejde takže kritiky typu maš tam chyb jak v sarajevu si neberu osobně jinak utočte jak se vam zlibý.Jinak ten kdo nehral hru Metal Gear Solid asi moc neporozumí příběhu ale stejnak je to mé první dílo :-))

Vol.1

Dva roky po incidentu v továrně Big Shell se stroj zvaný Arsenal Gear začíná prodávat na černém trhu.Nikdo však neví jak se dostaly plány Arsenal Gearu ven!!

Sára pozorovala jak se vlny rozbíjejí o skalní útesy a přemýšlela o tom co říkala Meril že prý nový Metal Gear ale ne pomyslela si to přeci není možné aby ne ne není.

 

Solid Snake seděl s Otaconem a zkoumal disketu která obsahovala jména všech patriotů.Hmm myslel jsem že jsou na živu ale jak mohou vydávat rozkazy když už jsou po smrti damn řekl Snake a otočil se k telefonu myslím že musím někomu zavolat.

 

Raiden seděl doma a zrovna večeřel když v tom uslyšel jak v televizi říkají něco velice důležitého.Sáhl po ovladači a řekl „já to dam trochu nahlas ano“.Klidně odpověděla mu Rose a Raiden přidal hlasitost Právě teď se nacházím u veliké továrny na výrobu elektrického proudu která je poháněna Atlantickým mořem , zde vedle mě právě stojí ředitel firmy Liquid a spol můžete nám říci co se stalo?Liquid … pronesl zděšeně Raiden co se to sakra „Bylo to velké monstrum které vyrazilo přední stěnu továrny a pak to zmizelo pod vodou ani nevím kde se to tam vzalo ale jedno vým jistě potrestání budou … Raiden vypnul televizi a začal chodit kolem dokola.Co se děje?zeptala se Rose.Ale Raiden byl jak omámený.Rose se ale nedala a zeptala se ho znovu CO SE DĚJE JAKU.Hmm ?Raiden se zastavil a pohledl na Rose nevím to jistě ale mam takové předtuchy.

 

Snake položil telefon měli jsme se na tu disketu zaměřit dříve hned po incidentu na Big Shell ale Snaku řekl Otacon kdybys nekontaktoval Conela taky bychom neměli tohle vybavení a vůbec já vím že si stím nechtěl nic mít ale musíš pochopit že si nevyděláváme žádné peníze.Jo asi maš pravdu.Doufam že Conel nebude po mě chtít žadný nový úkol ja už ho nemohu vystát.Snaku pojď sem podívej v televizi byly trosky s továrny.A sakra řekl Snake Arsenal !!!Vidíš ty stopy po průrazu to musel myslíš to vážně přerušil ho Otacon Arzenál jsme přeci zničili.V tom má prsty Liquid neboli Revolver Ocelot.Musíme ho zastavit řekl Otacon.Yep řekl Snake a šel si pro výzbroj.

Metal Gear Solid : Walkýra Suffer

Snake se vynořil z vody a uviděl několik strážných jak hlídaly vchod do zbytku továrny.Beep Beep ozvalo se Snakovi za uchem to byl codec Snake si dal ruku za ucho a zaktivoval ho.Tady Snake sem uvnitř!!

 

Pokračování příště...............


machal
26. 08. 2004
Dát tip
Damm Big Shell byl sám o sobě dost nudnej. A navíc hrát za přitepleného mladička Raidena :( Ale patřilo to k příběhu a tak jsem to bral. Opravdu jsem si vychytnával první část hry kde jsem se Snakem pobíhal po lodi. To bylo skvělé.Ale stejně bych řekl že MGS 1 měl příběh lepší. Tam jsem i brečel :) Za tohle ti dám Tip už jen proto že je to o mé nejoblíbenější hře a o nejlepší hře jakou jsem kdy hrál ačkoliv se mi bohužel na mou PS2 ještě nedostal MGS3 a tak nemohu posoudit zdaje to co píšeš nějaký začátek 3 a nebo zda je to jen fikce¨:)

Noe1
25. 08. 2004
Dát tip
klub ... todle je teda hodně letmý dotek

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru