Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Týnské čtení

10. 11. 2003
0
0
1412
Autor
Delphy

Milí přátelé písma a slova,

 

 22. 11. od 19 hod  v Praze v Týnské literární kavárně (Týnská ul.)

 

se bude konat čtení Literaturistů, mezi nimiž jsou básníci i povídkáři,

 vystoupí Jan Procházka (Delphy), Petr Zemek, Stepán Kucera,

 Tomáš Novotný a další..

 

Všichni jsou srdečně zváni :-))))))))))))))

 

 


drfaust
30. 09. 2004
Dát tip
vidíš a já nakonec tehdy nedorazil...

No, vysílám občas chapadla na akce, o kterých jsem ještě neslyšel (a kam může vlk), to ano. Ale upřímně řečeno, literateroristy si na nějaký čas odpustím, a pak okouknu, co se z vás vylíhlo. Bebitku už na vaší akci bohužel nedostanu. Ta trpěla velmi. P.S. Znova říkám, že organizátor - alespoňpoloprofesionál by se vám mooooc hodil. A nebo, proboha, alespoň dramaturga. Soudnýho. :))

Delphy
25. 11. 2003
Dát tip
P.H:tak tos byl ty, jaxi drepel u okna za nama? bylo mi trapne se ptat.. :-) se spatnym prostorem i s otresnosti prvni povidky naprosto souhlasim. Bohuzel.. dik za hodnoceni mych versu, dik zes prisel :-)) po prestavce bylo uvolneneji, lide se vice bavili, bylo i dychatelneji... chodis casto na nejake akce? *d*

Nuže. Byl jsem tam. (Fantomas) Dle pořadí přednesu: První povídka, to byla naprostá a nefalšovaná tragédie. Do poslední chvíle jsem doufal, že obsah přeci NEMŮŽE být tak stupidní, ale autor ubil mé naděje do poslední. Doporučoval bych mu zkrátit onen výtvor na formát NADPIS+PODPIS. Řečeno by bylo totéž, a bez sáhodlouhého obtěžování posluchačů. Dívenka čtoucí svoji povídku jako druhá byla kapánek lepší, nicméně větev si pod sebou uřízla sama, a to uvedením (v programu) skutečnosti, že je studentkou VOŠ tvůrčího psaní. Věru kýčovitá vizitka pro tamní pedagogy... Třetí byl, tuším, samotný Delphy. To už byl svěžejší vítr. Banalitky o lásce byly sice k nevydržení, ale jemné a precizně vybroušené miniaturky více než potěšily. Jen tak dál ! Čtvrtý, před přestávkou poslední autor, se již dal sledovat celý, bezezbytku, a hlavně bez studu. Napsat srandatou povídku je, pravda, o poznání lehčí, než zásadní existenciální drama, ale to není důvod tento žánr zavrhovat. Zvláště, když v ostatní slyšené produkci zářil jako diamant. I pointa byla výtečná. Rovnou se přiznám, že o přestávce jsem zbaběle prchl. Vyhnal mě zejména "fotbalista", ale i poněkud nezvládnutá organizace - odcházet na toalety oknem.... No, nic moc. Větší sál nebo limitovaný počet návštěvníků, to bych viděl jako řešení..... S pozdravem P.H.

Viky_tori
20. 11. 2003
Dát tip
Delphy:nebyla jsem, jsouce zakletá:-))tj bez školy a internetu:-(( ale už zase jsem!!!!S účastí se mi to trochu zvrtává, ale snad to dopadne dobře

Viky_tori
18. 11. 2003
Dát tip
jej, akce v praze, který by se šlo zoučastnit....jestli to fakt pujde, tak prijdu!!!

Delphy
18. 11. 2003
Dát tip
vlka snad poznam, ale jestli pozna on me.. (pozna me a zadavi...!!) :-))) Viky-tori: Ahoj Viky, Tebe jsem na Pismacku nevidel sto let.. :-))) jeste mas ten klub Dlabacu? ja jsem zmenil identitu z Jendy na Delphyho, tak uz s Vami nejsem.. jasneze prijd, pokud budes moc :-)

Podle vlka nás poznáš. Poznáš přeci vlka, ne ?

Tak já taky.

Delphy
14. 11. 2003
Dát tip
Přiďte, snad to piáno bude i hrát (totiž snad přijde človíček, který slíbil že ho rozechvěje).. a jak Vás poznám, drazí Písmáci? ale snad nějak jo, třeba podle otisků modrobílého záření z monitoru.. :-))))))))))))))))))))))))

MÁM ho. Tedy vlka. Zvíře, aby nedošlo k mýlce, jasný ?! :)) A esli je to tam tak maličkatý.... Nevím, nevím.

Delphy
13. 11. 2003
Dát tip
drfaust: nesejckuj, prosim.. :-)) neni to ani male, ani velke.. rozhodne se tam vejdete oba i s vlkem, navic podminka pro konani cteni je alespon 20 lidi, takze .. ... se moc tesim, urcite prijdte !!!! :-))

drfaust
13. 11. 2003
Dát tip
NO jo...:))) To bude v poho. Není to tam tak maličký... maj tam piano... a tak...:))) Tak já příjdu:)

drfaust
12. 11. 2003
Dát tip
No v Týnský je ale docela dost málo místa... nezdá se mi, že by tam ten prostor byl na to vhodně koncipovanej... Anebo tam teda musí přijít max 15 lidí... No možná budu mezi nimi:)))

Smí tam vlk ? Myslím do lokálu.

Krel
11. 11. 2003
Dát tip
:-)

Delphy
11. 11. 2003
Dát tip
Pišťa: proč ne? a ty máš vlka? nebo sám jsi vlk.. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru