Kapsář

Jana si právě uvědomila, jak už jí ten vánoční shon začíná lézt krkem. Všude spousta blikátek, jehličí, dárků, slev, výprodejů a přehnaných cen za zrůdná ozbrojená plastiková monstra, kterými chtějí nemoudří rodiče potěšit své ratolesti.
„Jistěže mám ráda ducha Vánoc, ale myslím, že už je toho na mě trochu moc,“ uvědomila si Jana, „tak ještě koupit strýčkovi – kutilovi jeho vysněný křovinořez a mám to zkrku.
Vstoupila do obchodního domu pro kutily a zahrádkáře, který zdobila velká neonová cedule “Franklin & Ulrich co.

11. 12. 2003
4
0
901
Povídky

Poslání II.

A tak po dvoudenním putování dorazila armáda v čele s Owenem do Šedýchhor, kde sídlí skřelfi a kam do svého doupěte v Um-Akalu schovali Třetí část. Štěstí, že tyto věci zjistili čaroději , protože jinak by se nevědělo, že suleny vůbec existují. Ještě ten den se střetly obě armády. Všude bylo slyšet řinčení mečů asvist šípů.

10. 12. 2003
3
0
871
Povídky

Poslání

Civilizace Antalů nikdy nepotřebovala pomoc mágů, a tak bylo těchto pár „hlupáků“ na samém okraji společnosti. Pak ale přišla ta nešťastná událost se zmizením ministra Tar-Oktána. Dlouho po něm nebylo ani vidu ani slechu, ale nakonec se ukázalo, že ho sežrala mantichora. To by se ale nic moc nestalo, protože tento ministr nebyl zrovna nejoblíbenější.

09. 12. 2003
2
0
1911
Povídky
Nahoru