Noci

Noci jsou zlý,a slova jsou spálená,neříkej nic,ta chvíle je spojená,spojená s osudem,prožitá s láskou,nadávat nebudem,pryč s touhle sázkou. Vsadit se o lásku, strašné je rouhánído smrti budeš mít, na srdci bodáníŽijem a nežijem, sami to nezvládnemMusíme milovat, pak všechno ovládnemTak jako fénix,co rodí se z popela,tak vstanou i slova,co vrátit se nemela,vrátí se tajemně,zadními vrátky,Věř mi, že přežijí,zas vrátí se zpátkyNevěřit na lásku, strašné je rouhánído smrti budeš mít, na srdci bodáníŽijem a nežijem, sami to nezvládnemMusíme milovat, pak všechno ovládnem

31. 07. 2004
0
0
504
Vázané verše

Bezejmenná

Láska je droga,zpitý jak dogatoulám se krajemopilý málemopilý ze štěstís odbočkou na scestína scestí do pekelnebo snad do rájehrajeme pokerĎábel snad vyhrajevyhraje duši moumou bolest jedinouzbaví mě bolestirůženec do pěstisevřu jak život svůjdal bych mu radši tvůjzní to tak sobeckytak nečestně nehezkyslova jsou marnivátvá láska nahnilásrdce mi užíráumírám.

20. 01. 2004
1
0
904
Volné verše

K čertu!!!

Nemám rád krásu a nemám rád tebe,za všechnu lásku,dal bych i nebe. Nebe bez andělů, nebe bez štěstí,zmiz zpátky do pekla, teď dal bych ti pěstí. Dal bych ti pěstí ty parchante zkurvená,díky ti za to,že láska je zkažená. Mizernej osude mlať zase jiný,pošli ty hovada zpátky do hlíny.

19. 01. 2004
1
0
612
Vázané verše
Nahoru