Na počátku byl příběh III.

Petr měl špatný den a celou dobu se těšil na večer. Tyhle večery měl rád. Přišlo k němu hodně nejlepších přátel a každý přinesl něco sebou a všichni přišli, protože tyhle večery měli rádi. Povaloval se už hodnou chvíli ve stejné poloze a jenom nasával to kolem.

14. 05. 2004
1
0
1133
Povídky

Na počátku byl příběh II.

Strašný den. Na sedadle ve vlaku si Anna zašpinila nový kabát. Upozornila ji na to paní ve výtahu. Anna nechápe, proč jí kouká na zadek a uvědomuje si, že kdyby jí to ta ženská neřekla, tak by byla daleko šťastnější.

12. 05. 2004
2
0
1049
Povídky

Na počátku byl příběh I.

Už se šeřilo. Ve třetím patře se rozhrnul závěs, otevřely dveře a na balkón vyšel mladý muž. Opřel se o zábradlí a zhluboka se nadechnul městského smogu. Pak sáhnul do kapsy, položil na okno krabičku cigaret, sáhnul do druhé kapsy a našel zapalovač.

10. 05. 2004
1
0
1286
Povídky

mlčenlivý nespící

stopy
co je zanechal vítr
kolem klopí zraky
ten tichý trpitel

17. 04. 2004
2
0
1334
Vázané verše

Lákadla

okem protáhla se kočka
barevně zavířila
a běžela přede mnou
lákala mě

29. 03. 2004
1
0
1410
Miniatury, hříčky

divná road movie

divně plně prázdnádivně cítící vzduch pode dveřmižádný drogy v krvižádný déšť na tvářižádný velký citydivně tonoucí ve svých vodách
po čem toužit. obklopuje nás ten materiálmy ho vší silou odmítámejestli přes svou sílu nejsme slabípo jakých větších věcech toužit. nevěříme na duchynevěříme cizí vůlitrochu fyzického života přát sise stejnými sny málo je lidínejde nám o moco zábavu na pár večerů, dnůnedokážeme vidět dálnetoužíme vidět dálnení to snad strachpodivné smíření se světem co nenív rozbořeném zámkupo zdech se plazí mechv rozbořeném tunelupo zdech se sápe touhatouha po ničem větším než to nic co už mámetma za oknys tím porozuměníms tím teplým mlčením řečenéhonení těžké říct - pojďtěžší je jíta nebo naopakřekni to a půjduna film bez barvy zachytím tvé koukání do zeměje těžké býti pokušitelemtěžší býti pokoušenýma nebo naopak.

06. 03. 2004
1
0
1052
Volné verše

bylo

zbořit světokem boha Ra prohání se sedlinanení nicnebude nicnemá cenu přemýšlet o světlých obzorechnejsounebudourouhat se šaškovi se svatozářídobře si to vymyslelinenínebudeprokopnout všechny dveřevyrazit oknazrušíme bublinynejsounebudoupokud nebudeme chtítmůžemeco nám brání. naše dřevěné kostiošukat všechno pevnénic není nic nebudena co hrát si. vymýšlet si zákony k dodržováníaž zemřemnic nebudena čem lpět. nic nenívěřit jenom v to
je prázdnoto jsme mynica všechno

02. 03. 2004
5
0
1933
Volné verše
Nahoru