Úlet Josef Kolaříka, Jsem podnikatel

Jako správný mladý dravý podnikatel se snažím vyrejžovat na všem co se dá. Proto se nedivte až někdy ode mě dostanete vizitku , že je na ní napsáno: „ kamerové systémy a pronájem reklamních ploch na toaletách“. Dnes je totiž možné kombinovat kde co. Vzpomínám si že jsem na jednom žigulíku viděl napsanou upoutávku „Zahradnictví a výroba WWW stránek.

04. 04. 2005
0
0
572
Fejetony

Úlet Josefa Kolaříka, Já a sázky

Vsázení se o pivo nebo o panáka patří kčeské hospodské kultuře od nepaměti. I já mám stakovýmito sázkami bohaté zkušenosti. Od jednoduchých sázek o pivo, že Sparta prohraje až po poněkud bizarnější sázky typu o deset piv že Franta ochutná gulášek toho strejdy támhle u stolu nebo sportovněji laděnou sázku o suda, že Řízek (přezdívka)během 24 hodin dojede na kole na nejbližší státní hranici a zpět do Prahy. Mám bohužel to štěstí, že znám přátele, kteří sázení povýšili na životní styl.

03. 04. 2005
1
0
656
Fejetony

Úlety Josefa Kolaříka, Podnikatel a extrémní sporty.

Vdnešní době je na každého podnikatele vkristových letech vyvíjen tlak se věnovat některému ze zátěžových sportů. Tedy jsem byl přinucen se zúčastnit jednodenní expedice do skal někde u Berounky, za celý den jsem vylezl pouze do výšky 2 metrů – climbing je nuda. Bandží džampingu se nemohu věnovat ze zdravotních důvodů. Zorbing mi přijde moc futuristický – jsem konzervativní.

03. 04. 2005
3
0
752
Fejetony

Úlet Josefa Kolaříka, Já a společenské organizace.

5P nebo také Pětipéčko nebo ještě jinak První Pražská Pedagogická Pivní Peruť, spolek nadšených budoucích i současných historiků a jejich přátel byl po dlouhých 7 let tou organizací, v jejímž mateřském náručí jsem ukájel svou touhu po společenském styku při několika doušcích chmelového moku. Zde jsem měl tu čest se seznámit sveličinami jako je prof. Čornej, který pro své ideály dokáže být stejně zapálen jako Husité ovšem vmezích zákona i promile. Nebo nekonečně inspirativní barokní večery sDoc.

03. 04. 2005
0
0
611
Fejetony

Úlet Josefa Kolaříka, O lazebníku z Cařihradu

Návštěva pravého tureckého holiče je fakt hustej level, jak by řekl přítel Kóďa. Ať vyslovíte jakékoliv přání vjakémkoliv jazyce , vaší hlavě včetně ksichtu se dostane stejné péče, při které se odborník diví a laik žasne. Celá akce startuje vcelku nevinně. Začíná se obligátním zástřihem na jemného ježka, pak přijde na řadu již méně obvyklá břitva.

03. 04. 2005
1
0
717
Fejetony

Úlet Josefa Kolaříka, Já a armáda

Konec školního roku. To je 30. červen. nebo také Den armády vyhlášený panem prezidentem.

03. 04. 2005
0
0
592
Fejetony

Úlet Josefa Kolaříka, O grilovaném seleti

U babičky na půdě naleznete starý kufr a jutový pytel. Předem si vytipujete vepřín vokolí Prahy vdosahu vlakové dopravy. , který kolem půlnoci „navštívíte“. Naleznete kóji se selaty a pak budete svého favorita půlhodinu chytat za příšerného kvílení celého vepřína.

03. 04. 2005
1
0
710
Fejetony

Jarní chuť na sex

Včerejší den byl vzkutku pábitelsky poetický. Vyběhnuv' několikrát ve vlahý podvečer na chodník před kancelář pro pár šluku z cigarety, mé jediné přítelkyně ženského pohlaví. I se mi zrodil v hlavě nápad. Inspiraci jsem nalezl v příjemném hlaholu štamgastů a občasného cinkotu svišťů linoucího se z Hospody, jenž má společnou zeď s naší firmou.

18. 03. 2005
3
0
765
Úvahy

Trouba z Troubek

Na motivy skutečných údálostí z léta 19197
Úvod
TROUBKY, zeměd. Obec v Severomor. kr. ,okr.

09. 02. 2004
1
0
752
Povídky
Nahoru