Miroslawek je homokláda!

Vážení Písmáci, přišel jsem na to, že Miroslawek je buzerant. Nemám sice nic proti opačně orientovaným jedincům, ale když mi někdo soustavně dosti odporným způsobem nabízí homosexuální služby, tak už je to i na mě trochu moc. Lidi, co ho znáte, prosím vás, domluvte mu nějak, ať se nechová jako úplný prase. Když nepřestane, podám návrh na jeho vyloučení z Písmáka.

02. 11. 2004
0
0
7302
Diskuse

Rudé pohádky II.: Rudá Karkulka

Žila byla na místě krásném jako mostecké hnědouhelné pánve holčička, které nikdo nikdy neřekl jinak než Rudá Karkulka. Nosila rudé šatičky, rudé botičky ze závodů V. I. Lenina, starou sovětskou beranici spěticípou rudou hvězdou na čestném místě, rudý svazácký šáteček a za pasem nosívala KPZ RVHP (krabičku poslední záchrany Rady vzájemné hospodářské pomoci) obsahující příruční srp, kladivo a kolibříkové vydání Marxova komunistického manifestu.

21. 10. 2004
2
0
6644
Pohádky

Rudé pohádky I.: O Smolíčkovi Pribináčkovi

Žili byli na novém budovatelském sídlišti vážený soudruh Jelen a jeho adoptivní děcko odložené kapitalistickou rodinou, Smolíček Pribináček.
Jednou takhle Jelen se Smolíčkem sledovali projev Gustáva Husáka vtelevizi značky MEPКУР. Najednou se Jelen praštil do hlavy, až jeho parohy zazvonily kalenou ocelí: „Do kapitalistický prdele, já mám dneska schůzi ÚV. Musím tam ihned jít.

20. 10. 2004
2
0
3900
Pohádky

Kterak z prdele člověk jest

Výběr

Co stvořil Bůh na začátku.
Já vám povím, přátelé,
tehdy nebyl žádný člověk
byly jenom prdele.

24. 09. 2004
24
3
11598
Smíšené verše

Bojkot redaktorů

Milí Písmáci,
jistě jste si všimli, že je na tomto serveru spousta redaktorů, jejichž úsudky se příčí zdravému rozumu. Tyto zvrhlé úsudky pak prezentují jako obecně svatou pravdu a dělají z nich všeobecně platná pravidla. Já jménem celého písmáku vyzývám kabsolutnímu bojkotu těchto redaktorů:
Dero
Elyn

22. 09. 2004
2
0
8565
Diskuse

Cinkyho klub sprostých slov na vás čeká!!!

Tak co bude s tim přihlašovánim do Cinkyho klubu sprostých slov. Urychleně se přihlašte všichni, kdo jste na tomhle serveru. Členství v tomto klubu je povinné pro všechny členy Písmáka.
Případné nedodržení těchto pravidel bude znamenat uvalení určitých represivních opatření.

21. 09. 2004
0
0
2614
Události

Cinkyho klub sprostých slov založen!

Jelikož si myslím, že vulgární literatura je velmi interesantní a poučná, rozhodl jsem se založit Cinkyho klub sprostých slov. Do tohoto klubu budou dávány pouze sprosté odkazy a vynasnažím se, aby jich bylo co nejvíc. Tak neváhejte a přihlašujte se - každý, kdo za něco stojí, musí mít členství.
Váš Cinky

20. 09. 2004
1
0
1882
Události

Cinky se vrací!

Ano, moji milí, ta radostná událost je tu. A ti, co by toužili přečíst si s křížkem po funuse nejdůležitější dílo v dějinách Písmáka (můj interesantní a bohužel redaktory smazaný opus "Písmák je sračka. "), nezoufejte a dodržte tento postup:
Klikněte na vyhledávání podle kategorií a napište tam Cinky. Pak se vám tam objeví nějaká moje díla (ale ne inkriminované).

19. 09. 2004
0
0
3988
Události
Nahoru