černý Petr

Se smutkem v srdci a s úsměvěm na rtu tahá si od Tebe poslední kartu karty má cinknuté ví co ho čeká bere si od Tebe černýho Petra vítězným gestem dáváš mu najevo že zase prohrál jaký je nemehlo zatím si myslíš že je míň chlapský pomáhat slabším než rozdávat facky jsi ještě mladá necháš se ukecat drsňákem slova srdce si blokovat dáváš spíš na řeči podléháš chlapům kteří jsou Tvrďáci když přijdou domů až jednou opřeš se o svýho chlapáka a pozdě zjistíš že máš jen panáka ozvi se tomu co s Tebou prohrával třeba je sám a pozve Tě domů na svoji sbírku černých Petrů

15. 09. 2005
1
0
804
Vázané verše

Kardiologicka uvaha

Mám v srdci díru, jak v sudu co jsem vezl do šrotu.
Jestlipak by si takové srdce vzali na transplantaci .
"Pane máte v srdci díru, je puklé. Takové nemůžete darovat.

11. 09. 2005
0
0
842
Úvahy

Zensky, ach jo..

Bylo hodně pozdní odpoledne, načervenalé slunce olizovalo svými paprsky ptačí hovínka na našem parapetu. Dobrou chuť. Moje prsty bloudily nad klávesnicí bez cíle, jen tak lechtaly klávesy, ale se žádnou se důvěrně neseznámily. Čekám na můzu, ale ta má asi opar a nechce se líbat.

24. 08. 2005
1
0
1116
Próza na pokračování

Rande s Osudem

Můj Osude, proč mě nemáš rád . Když dáváš znamení někomu jinému, děláš to v podobě májového deštíku z čisté oblohy, vánku v uzavřené místnosti. Proč mě musíš přerazit ruku . Udělals to teď podruhé.

11. 08. 2005
0
0
967
Jen tak pro radost
Nahoru