Words have nothing to say/Slova nic neřeknou

I try to express how I feelpokouším se o sebevyjádřeníagain and againznovu a znovuLike a foreignerjako cizinecIn some unfriendly landv nepřátelské zemiDid I say anything wrong . řekla jsem snad něco špatně . Silence is screaming around me, I'm playing with my amuletTicho kolem mě kříčí, hraju si se svým amuletemCannot hide it well Pocity už neschovámsomething I can't understandněco čemu nerozumímKeeps coming over mese mě úplně zmocňujeI smile, it looks cynical, I don't careusmívám se a vypadá to cynicky, ale to nevadíwords are useless anywaysslova jsou stejně neužitečnáthey have nothing to saystejně nic neřeknouNothingnicto sayneřeknouso let's just forget themtak je prostě zapoměňme.

13. 12. 2004
1
0
2049
Smíšené verše

Taj-Či

Taj-či
čičičičí
Čítanka
Čína

09. 12. 2004
3
0
2083
Blbůstky

.......................

Vrány křičí pohádky o tom, jak "bylo-nebylo"o časech téměř před naším světemodešli příliš brzyzhasli Sluncenechávajíc se unášet po proudu Niagary
Přežívají od sedmi ráno do pěti odpolednea jen občas jiný životve šťastným rauši píší verše
Jen tak spálit pár bosenských vlajeka pryč, zpátky do historieJen tak sedět u pomníku Kohosia smát se každodenním vtipům
Jen tak si lehnout na trávu na masových hrobech( jako by tu ti druzí nebyli )hezké snyKdo jim řekne, že za tohle nemá cenu umírat.

08. 12. 2004
1
0
1379
Volné verše

Paranoid Little Me

trying hard to be strongdeep inside I feel something went wrongwhat am I afraid of I cannot tellthanks, I'm living on and I'm doing welllooking around as I go, all I can seeeverything's perfectly fine. oh paranoid little memaybe I should warn them, they're unawareof all these little things, which make me feel scaredMaybe they laugh at me, I wish they understoodnothing is happening, but I know it couldcounting posibilities, it's not so clearI really wish I could live without fearso I look around, could this bemaybe I'm the problem. paranoid little me

06. 12. 2004
0
0
1593
Vázané verše

O boji za mír

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

03. 12. 2004
1
0
2900
Citáty

Globus Evropy

Naučili jsme se Nostradamovi proroctví nazpaměť,řekli jsme si pár vět, který měly skrytý význam,když jsme stáli stále ještě v šoku,pod plakátem New Yorských Dvojčat. Smáli jsme se ceně5 DM za kousek berlínské zdi. Minulost se přece nedá koupit nebo prodat.
Vždycky 17.

23. 11. 2004
4
0
3929
Smíšené verše

Planeta

Tváříš se jak malý princDal bys mi všechno, já chci vícUkaž mi svou planetuMě nestačí, že jsi tuPromiň, já to nezvládámJá v tom něco postrádámOdkuď, že jsi přiletěl. Co děláš na mý planetě. Jen neznalost tě omlouváTady prostě vládnu jáChci bejt tvoje bohyněPojď ke mě blíž - vem si měUkaž mi svou planetuNe, nestačí mi, že jsi tuProsím, nestav mi svatyněVždyť nejsem žádná bohyněKterá si to zasloužíSvětice, která netoužíVíš, sama to tu nezvládámJá tě vážně postrádám.

19. 11. 2004
2
0
1834
Smíšené verše

Empire behind the Wall

Streets look like they had something to say like they recorded day by day About years before the fear a story which begun long long miles from here That empires are meant to fall that there's a country behind the wall The skies look a bit weird to me Like they saw things we're not supposed to see That there's a way out of this hell they know it but they won't tell There wasn't empire which didn't fall is there a life behind the wall . Something is hidden In the sky Things are meant this way But I don't know why Under these stars There's nothing new When this world ends There'll be only skies of blue. There are emprires meant to fall To rescue kingdom Behind the wall.

18. 11. 2004
1
0
1518
Vázané verše

Žalm za Jásira Arafata ( Palestina k pronajmutí )

země k pronajmutí
nemá cenu
mluvit o míru
pěstovat palmy na bitveních polích

15. 11. 2004
13
0
4287
Volné verše

Pro Tebe

Stopy. ty nechť smyje déšť Svět se dále otáčíTak rozmysli si, co že chcešMě nejistota nestačíJá opustila rodnou zemSpálila za sebou každej mostVzkřísila jsem starej senPro přízrak zvanej minulostStopy vítr zavaneVím, lehce se nám nesmáloAť už se to znova nestaneKéž by se ani nestalo. To nebyl jenom jeden denUtíkám- to nejde zastavitTak už, prosím, zapomeňJá chci zase jednou žítV dálce nechala jsem rodnou zemPak spálila každičkej mostKdyž budem silní, přežijemNejistou budoucnost

10. 11. 2004
5
0
1961
Vázané verše

11th Avenue

Meet me today on 11th Avenue for so long I've been waiting for someone new Comfort me Dry my tears Take me to some place Where I can speak my fears Call me tonight this just cannot be I don't need that much Just comfort me. Let's meet now on 11th Avenue tell me why do we feel so blue Do you understand all of my fears . I'm not so strong Can you see my tears . Look in my eyes What do you see .

09. 11. 2004
0
0
1669
Vázané verše
Nahoru