Malej Princ

Libilo se mi tady v ty spolecnosti libilo se mi tady na tom svete ne ze by stesti pronikalo do morku kosti, pral jsem si byt na svoji planete jen se svoji kvetinkou byt jen myslenky a pohled nebe mit byt sam pro sebe,koukat se na nebe,zasnit se do tebe,ooo jeee:) kourit sp*ky,nikomu neublizovat,byt stasten na veky,souhru s bohem realizovat, ruzove bryle v realite v klidu mit,jen lezet v trave o stastnem svete snit, to by bylo bajecny to by bylo to by bylo to by bylo bajecny 2x jee je jee je je je je je jee jeeee ta da da da da da da da dap tap jednou prisel blondatej malej kluk,hubeny telo cumel jako puk prej mu neco chybelo,myslel jsem ze tuky,koukal jsem mu na telo,chytil se jeho ruky jidlo vsak odmital,vypadalo to spis,jak kdyby atmosferu sal,mozna bylo to tim,ze kytka moje vonela opodal,ooo jeee. Byl tak tichy,takovy introvert,zapalil jsem proto sp*ka,pak oci mel jak cert. Respekt a neha sla vsak stale z nej,dym z nej stoupal,najednou nam bylo hej, rozkecal se,huba mu mlela,parkrat jsem se musel chytit brady a myho cela,o o o je 2x po zamysleni zjistil jsem,ze laska udela mi stastnym jen, ze tady na ty svoji planete,nemuzu bejt veselej,jako s ostatnima na svete, je to sice paradox,jak sila lasky ublizuje,do oci vam kydne vox,na jedny lodi s vami pluje, co se to deje lod se potapi,vydesene divate,pak zuby mate zataty, pak ve slane vode najednou se topite,machate rukama,kam a proc plavat nevite, kam zmizela laska,svetlo myho zivota,prichazi noc,to je ale trampota. jen se svoji kvetinkou byt jen myslenky a pohled nebe mit byt sam pro sebe,koukat se na nebe,zasnit se do tebe,ooo jeee:) kourit sp*ky,nikomu neublizovat,byt stasten na veky,souhru s bohem realizovat, ruzove bryle v realite v klidu mit,jen lezet v trave o stastnem svete snit, to by bylo bajecny to by bylo to by bylo to by bylo bajecny 2x jee je jee je je je je je jee jeeee ta da da da da da da da dap tap v zapeti se ale hvezdy objevi,nejjasnejsi na nebi je polarka to se vi, proc ma dneska polarka tvar srdce,z nej sipka ukazuje na naky misto prece,utecte z tyhle slany klece.

11. 07. 2005
0
0
1065
Jen tak pro radost

Slovíčka

Propadám se do světa básniček, života naivity, pocitů, tvarů a barviček. Kolem mě létají slovíčka, která jsou jen nositelem, jenžpouze svět spravně pochopí a stačí mu chvíle maličká. Protože to v nás se jen zrcadlí obloha. Jsme my slovíčka, od boha.

13. 02. 2005
0
0
1191
Volné verše

Ras

Pozor letí. Druhý, třetí. postavte se do řady, ať jednoduché jsou nápady. Kmit sem, kmit tam, kdepak se to nalézám.

13. 02. 2005
0
0
1843
Volné verše

Mrazení

Mrazení. Co si člověk představí. To život možná napoví. Ať už radost nebo strach, to váš život není pouhý prach, kde sedí v křesle tlustý krach, co na talíři dává si váš neprožitý čas.

13. 02. 2005
0
0
1513
Volné verše
Nahoru