Šachy?

Rád je hraju - přiznávám
Proto výzvy rozdávám
Někdo přijme někdo ne
Ať se každej rozhodne

07. 05. 2005
0
0
1058
Ostatní nezařaditelné

Úklid v doupěti

Jakožto samostatně žijící mladík se občas bohužel nevyhnu ani těm méně populárním pracím. A to těm domácím. Po většinu roku se můj mladomládenecký byt nachází ve stavu simulace armagedonu, což bývá poměrně často důvodem jistých rozpaků u návštěv. Někdo podléhá nefalšovanému zděšení, někdo nechápe a někdo začne trpět iluzí o mém bohémském stylu života.

09. 04. 2005
1
0
1373
Blbůstky

V síti

Náhodné setkání na světové síti. Po chvilce tlachání naděje nám svítí. Poznat se na řádku, zdá se tak snadné. Co je to za lásku.

08. 04. 2005
0
0
1279
Miniatury, hříčky

Nadšení pro život

Když plíseň zelená z hrnku se směje Vím co to znamená zázrak se děje Zrodil se život zelený a hebký Já teď mám důvod šáhnout pro utěrky Čistící prostředky a horkou vodu nechám to odmáčet na dlouhou dobu Když plíseň zelená z dřezu se směje Vím co to znamená průser se děje

07. 04. 2005
2
0
908
Miniatury, hříčky

Zkurvenej den

„Pracovní ráno“ Taky se vám jistě stalo Do práce jste vstávat měli Chtělo se vám pramálo Na budík jste zapomněli I mě tohle potrefilo Má lenost se projevila Moc hezky se leželo Chybička se vloudila Když jsem přišel k vědomí Do prdele. Zaklel jsem Hryzalo mě svědomí Že jsem v řiti věděl jsem Autobus už ujel mi Nezbejvá než auto Cestou trhám rekordy Přijdeš pozdě, Vojto. V práci… aneb „Bezpečnost především. “ Vítej tady opozdilče Trest už jsem Ti vybral Do Jersína za prasátky S chutí jsem Tě vyhnal V Jersíně je světel spousty Opravit je musím Hrozným smradem z prasat Pořád se tu dusím Na prasata seru Mám jich plný zuby Pošlu na to Máru Zbavím ho tak nudy Vyhryznu si lepší práci Mezi krůty půjdu s chutí Jističem vše vypnout si Svědomí mě nutí Sehnal jsem si ještěrkáře Na paletu vylez Jel jak kanec v motokáře Já z toho měl otřes Palety teď křečovitě Co to jde se držím V duchu ještě pomodlím se Děj se vůle Boží Na plnej plyn drůbežárnou Ještěrka se řítí Nevím jestli krůty uhnou Světla slabě svítí Deset metrů před cílem Slyším ránu dutou Jezedák už nezabránil Střetu s blbou krůtou Světla jsou tu v hrozným stavu To jsem teda nečekal Všechno je tu na výměnu Předsedu jsem polekal Když jsem začal odpojovat Na drát klidně hrábnu Nemusím se přeci bát Že bych dostal ránu Křeče v rukou, hukot v hlavě Tohle už já dobře znám Světlo svírám křečovitě Na jistič se spoléhám Na světle už visím celej Vteřiny teď počítám Tak už vypni, kurva dělej.

27. 03. 2005
0
0
1684
MIMO
Nahoru