Hledání očí

Smysl života-pro každého úplně něco jiného. Smysl života může být úplně cokoliv. Může to být práce,rodina,studium,cestování…opravdu cokoliv. A proto mám své zobecnění-Hledání očí.

29. 06. 2005
0
0
912
Úvahy

Životní kameny

Jsou chvíle vživotě kdy se zvás stane na okamžik kámen. Když vás někdo skopne ze skály,může to být okamžik nekonečný. Pokud se nevzpamatujete a zůstanete kamenem,nikdy se už na vrchol skály nedostanete. (nenechte do sebe kopat,perte se se vším a žijte.

29. 06. 2005
1
0
972
Úvahy

Snad né realita...

Máte někdy chuť nakreslit své pocity. Já často,ale bohužel neumím kreslit o nic lépe než třeba takový krab. Ale určitě by to vtuto chvíli byla nějaká temně a zároveň velmi jasně a vesele barevná abstrakce,ze které by byla jednoduše čitelná touha po něčem novém,začít novou etapu,ale také strach a vášeň. Už si ani nejsem jistá jestli by to bylo umění abstraktní když si myslím že by to zněj bylo jasně čitelné…každopádně můj dosavadní život je jedna velká abstrakce…i když se to může zdát divné vzhledem ktomu,že vím přesně co chci dělat…ale to jak se mé pohledy na vlastní budoucnost během několika měsíců změnily,je vůči minulosti abstraktní určitě…teď mám hrozný a nezadržitelný pocit že za prvé,vůbec nerozumím abstrakci,za druhé nerozumím sobě a za třetí,tomu co zde píši…je to všechno moc zvláštní…úplně všechno.

29. 06. 2005
2
0
852
Úvahy

Strach

Je vdnešní dobì vùbec možné být realistický optimista. nebo optimistický realista. Je to moc tìžké. Co se musí udìlat, aby to byla hraèka.

29. 06. 2005
1
0
1150
Úvahy

Na dně...

Napadlo vás někdy co by vidělo dno hrnku kdyby mělo tu možnost. Mě ano a ještě že tu možnost nemá. Spatřil by dvě velké vyvalené koule symbolizující vaše oči,velké roztáhlé nozdry,z tohoto pohledu velmi nehezké,a chrup spojený shorním patrem vašich úst díky kterému by vám viděl až do žaludku. Nehezká záležitost.

29. 06. 2005
2
0
988
Blbůstky

Široký pojem

Nebe. ten nejširší pojem. nebe. může znamenat ráj i zkázu.

29. 06. 2005
0
0
1077
Úvahy
Nahoru