šminky

13. 01. 2007
3
9
887
Miniatury, hříčky

Mošt

Výběr

Okapává šťáva na nádraží- ze vsi nepřišlia děvčata sotva červenají mrazemPříště se bude pálit slivovice- sousta stromů z ráje.

05. 01. 2007
12
36
1792
Miniatury, hříčky

Tichá rána

Výběr

jsou ránatichá doznívánímpředešlé noci absencí dechublízko tvého šelestem listí za oknemtam v pološeru že, pardonza tohle může vítr že také ještě chtělo přispat si, než ho probudí absurdně němý úděl syntézy(foto je vlevo za budíkem)***tichá a soukromáumí být některá má rána dusí křik racků nad přístavem. mlčení moudrýchzlatookých rybo radosti rybářů z úlovku v síti do těch mých ran křičí jen mimův monologo nesdělitelnosti ticha a slzy v polštáři .

03. 01. 2007
5
11
1216
Volné verše

chvála zimního slunovratu

Výběr

balím si dárekholandsko do českýho papírkuna závěr polibekmalinko francouzskejprej že si koledujutou vůní marie a amstrodamuřekl mi pražský prorokse stromečkempřes ustrojený taxametrpod kterým roste pěkný nadělenípomalu vdechuji tu atmosféruzačínám (pro)míjetulice za kouřovým tichems elektrickým ovládánímobchodní domyvystrkují chapadlaobtěžkaná úvěryza lásku k bližnímujen ještě pentličkua napsat komuod koho se poznásamoměsto. zasklenáblikající galaxiekaždý tu vlastnívícnež jednu hvězdujsme nonstop bohatíšťasti a veselía že nenapadlomězi tím vším seproplétají bosí ptácipod křídly vína v krabicíchje tolik druhů samotyliší se jenompočtem zúčastněnýchzaplatím - vystoupímdomůsnad radši dojdu po svýchjak dítě těším sena počítání jehličíměl by ho lichý počet býtjen si teď nevzpomenu proč.

20. 12. 2006
21
34
1714
Volné verše

teď ještě ne!

Výběr

někdy celou noc neusnuvychutnávám si rána ze světla do tmyjsou plná odkazů na prázdná místakde žijí lidé kteří nevrhají stínya při zatmění slunce umírajíproto je nebe plné vážeks křídly jak začouzená sklíčkaprocházím se, kouřím davajkya ucucávám absint z lahve od malinovkyco chvíli si odplivnuznalecky posoudím délku letua dospěle se ušklíbnukdo by si pomyslelže je tak snadné zapadnoutdo příšerného pološerapřipadá mi,že víc tu pro sebe nemůžu udělatteď ještě ne.

07. 12. 2006
11
15
1183
Volné verše

Na břehu

seděla už jsem tu někdy. myslím, že ne. už po několikáté nikdynebyla řeka takhle sucháa mé vlasy tak dlouhékdo ví, odkud rostou. až zase skočímprosímnenič mi mé kruhy.

16. 09. 2005
2
3
1232
Volné verše
Nahoru