ve skutečném snu se musíš bát

už každou chvíli bude jarove skutečném snu se musíš bátžemohli bychom spoustu věcí(když na mne sálá něžná vřelost a touha po dotyku)(když oba víme)mohli bychom spoustu věcí ale jako ta chvíle jednou zjistímeže vlastně nejsou žádné hranice.

23. 02. 2008
8
9
1788
Volné verše

opožděné přání

smíšeně smát se do krajůkde nalezeno bylokde se stalože žijeme a bůhví kolik dnísi ještě tohle budem říkatmít svůj cíl a bolet málosnažit se aby nepraskalonebo to zavčas zarazitdívat se méně do minulajinam či vůbecsnažit se aby rozplynulase každá chvílekterá ještě nemá býtnedoufat zase v napořáddomýšlet tahy černým koněmdýchat a ještě trochu přátstudem si občas zakrýt lícea jednou ráno probudit sesnad.

04. 01. 2008
20
22
3032
Smíšené verše

zdánlivá

až teď si trochu vzpomínám. očima vzadu v kříži z ramenmrkala slepě do zvukůkteré si hrályhlasitěkdyž nejsme ani tolik blízkona pousmání zažíhámesněženky brzy, v rozpukuslyšívám někdy slova ve snecha taky sněžído vlasů

25. 10. 2007
11
16
2674
Smíšené verše

a pak ze jsme tam nebyli

urcite spatrite medveda na ceste do hornezapomente si vzit fotoaparat(medved pry nema dusirikaji evropanevyblejsknete ho kdyz zere boruvky nebo rybua nezapomente se pochvalitvsem svym pratelum
uz dlouho jsem sedel na parezu a premyslel jestli jsme prisli od vychodu nebo od zapadu
nemame prilis na vyber,a kdekdo se ti rozpada pred ocimajen rici slovo muze byt tezsipokud jsi mluvil prilis dlouho
jeste ze neznas arasidove maslonekdo tomu rika konsekvenceale nemusisnic delatpokud nevis co to znamenanarodil jsem se v lese a neumim s vami mluvitpresto vsechno nechci byt negativni a ucim se hrat na pianodokud jej nevyhodis z okna(nekde se to smi)

08. 08. 2007
4
14
2756
Volné verše

nadoraz

Výběr

doprostřed ničích přánínám zpívaj opilci a v nocíchjsme ještě poloviční dětibalená cigára a sporadicky spátkdyž už se posmíváme ženámje všechno co můžeš až po třetí rános úsměvem a víroutak jako všechno trochu hranoujsemnad věcí a dnes už nevímproč se vlastně počítámna druhou sem a třetí tammám na kolenou jenom násto co mi bylo a to co je ti. tleskámnadoraz.

25. 05. 2007
24
22
3769
Smíšené verše

nespím (nebýt mne)

Výběr

nespím (nebýt mne)ty dva dny myslím elektrickypo ránu zadržíme dech,-a kdo jsi, že tu ležíme. jen potud končí snylidí co nerozumí hudbě. navážno. džezem si nerozpůlím tvářevíš.

19. 05. 2007
21
28
4386
Smíšené verše

už zase bych rád slyšel džez

Výběr

už zase bych rád slyšel džezkde by na klarinet hrála holkapřestože vůbec nerozumím souvislostem hudby. to děvče, jednou, podruhé a postémiloval bych za oponou bicíchuž zase chci slyšet džezačkoliv další den sina nic nevzpomenu - a jen ve snechmi hudba skryje nahotu a studta našedžezová holka si kašle na publikumpřed vrcholem jen trochu povyrostesólo pakpauza když chce potlesk. zamrazí v kostech jak je troufalá(a přesto pořád cizí zůstala)teď chci vychutnat chvílichci se vybrečetnež miv další pauze na potleskuteče

08. 05. 2007
21
30
3426
Smíšené verše

tam, kde na konci já jsi ty..

cizím tužbám snad už dále nechci odpovídat nehlasemšepoty zanedbaléskončily píseň o krásea chvílí běží rozhovor. prý snad o Bohukterý zůstal za námikterému nedochází dech. mám dílo někde nad slovyutkvělé trochu ve snechpo rozbřeskutrochu jen tak v pohybuočí. dokořána zůstanu ještě se svým citem,který zůstal za námikterý táhnu s sebousám.

05. 05. 2007
7
17
2473
Smíšené verše

povzbudivá

Výběr

aži ve vlasech bude cítit štěstí(když spíš už jenom pro spánek a tikot hodin z antiků kde každý úder znamená hlavní slovo)po ulicích rozlité křížeseberou lidem to co chybí(nebudou žádné peníze a to lidské bude chvíli rybí(nespojení ale jsi tu)zabudnem jednou provždy kdybya spolu s tím pak zase přijde oživení citů.

26. 04. 2007
6
6
2016
Smíšené verše

ty vlasy

ve spánku si koušu nehty slza semtam skanez heřmánku až po nás mnoho nezůstanežhavé, ztracené jsou sny a ošívám se právemkdyž na seně ty vlasy vůbec nejsou plavé.

22. 04. 2007
10
30
3309
Vázané verše

tradičně nerozhodnutá

jen kroutit prstem ve vzduchumalovat krysí ocáskysurfovatna suchu (bez lásky či touhy po sněhu,když zimá bývá krutá)-jako už tradičně, . nerozhodnutá-syčíme kruhy do obličejů nocipadáme do břehu neumíme myslet bez hnutípocitů a vláken štědrých jednou ročněkdyž rozehrávám koncert. skrytých zvonců. tak jako všechno i dnes(bez koncekonců).

19. 04. 2007
16
22
3513
Smíšené verše

protože byl jsem dlouho pryč

protože byl jsem dlouho pryčmám touhu říct to všechno na rovinu /a to jsem nikdy neuměl/pamatuješ. už jednou jsi tu byla(nesmělá. a přiopilá) vracíš mě zpět dochtěné hloupostia to, že vůbec nevím kdo že jsme a čím jsme byli předtímto tajemství jímž obestíráš slova mě dnes už vůbec neničíó jak vyspělý. /a přesto vím, že nejsi snová.

25. 02. 2007
18
22
3044
Smíšené verše

jen ty víš, co bylo nalezeno

Jen ty víš co bylo nalezenoa co zadupáno do paměti slov
na třetí dobu hraje saxofonzakusuje dávku touhy v muziku. bez dechu si koušeš nehtyšílená, vždyť jen ty víšco jsi nalezla
jenzměněné stavy vědomípři milováníukazují cestu nepoznamenaným
zbývá si ubalit cigaretua jítkdyž jste byl osloven dívkou

05. 12. 2006
10
12
2739
Volné verše

z milosti

Výběr

za mokrou stěnou tušímezpětné vazbya každé slovo je tu navíckteré se bojí zaznítpřemýšlím co kdyžnebylas by
než kránu usínám a tvrdne mi stesk vočích

18. 11. 2006
16
0
1437
Indispozice

zapomínám svého člověka a on mi to vyčetl už mnohokrát

já fakt měl šťastné dětství a takové ty věcitakže všechny ty svoje současné úchylky beru jako něco, co jsem našel až po cestějakože jsem toho teda mnohem víc ztratil. zapomínám svého člověka a on mi to vyčetl už mnohokrátkdyž se musel brodit kalužemi, blátem a zpívat staré zapomenuté ukolébavkyjen abych se mu zase ukázalprotože můj člověk chce být se mnou, narozdíl od mnohých jinýchtřeba člověk velkého Huga Cháveze se na to vykváknuluž před nějakým tím rokem, protože, ačkoliv to možná hodně lidí nevítak většina člověčiny se skrývá uprostřed emerického státujenžto se rozhodl ji ukrýt před těmi nenasyty-- neměla rozpuštěné vlasy a snad i pro to jsem ji nepoznal ihned jen lehký úsměv od hroznů a průstřel od očí mi připoměl cos zažil -- přišla si pro mé dvojče, a já, přestože jsem v boha věřil jen když se to hodilo jsem pokleknul a pateticky, jak je mým dobrým zvykem, začal mumlat neznámou motlitbujá totiž nikdy neznal žádné oficiální motlitby a tak si vymýšlel svojeale tohle stvoření mi, narozdíl od mého občasného boha, nevěřilo ani slovoa beze slova smíření odešlo protože někdy se nejde usmiřovat, a to ani s ženou tvého boha, ani s jeho děvkou.

13. 09. 2006
10
0
2332
Volné verše

pohledy očí

pořád znám pohledy očítázavé ztracené v nása jen básník by uměl řícijen básník by uměl odpovídatna všechny tvé otázkybože . zatrať básníka . odpověď by tě skončilalásko

13. 09. 2006
6
1
2903
Volné verše

mnohokrát rozbitý

ospalý měsíc spolykalbolavé zbytky tajných přání
(při pádu střemhlav do nikamdoprostřed ticha mezi námi)
a tohle ráno končí brzynechám se ještě utrápit cizími pocity než mít na rukou něčí slzykteré už nikdy nechceš smýta mnohokrát rozbitý skorocit.

20. 08. 2006
22
1
3202
Volné verše

nicněná

Výběr

Nikoho jsem se neptal a mnozí myslí,že právě protonic nevímNikdo se mne neptá a oni tvrdí,že proto snadnemám co říci(Nemám žádnou svou pravdu, ačkoliv se to prý dělává)Udržet krok s koňmi bývá o to těžší, jsou-li okovaní.

19. 08. 2006
18
0
2508
Volné verše

propitá

pro slunce ticho půlí časvšem smutkům jejich putování malinkou pýchou uvnitř následový cirkus zbohatneprosívá rozum v černých dlaníchmy - lotři zpití pod obraz navěky v kastě pro špatné. to je pechkdyž tvé ruce visí na mýchramenech.

17. 08. 2006
15
1
2607
Smíšené verše

ulítám do vesmíru a ty mi držíš nohy, to je nesmysl, shoříme oba

lidské jemilování nad rozbitými stromykalužíprosycená kapka letí zpětbyl - omyl pod kůží(dnes večer naposledjsme) zas dráždí mne kouskem pokánímá nesmrtelná milenkaděvka – touha jen hořet pro sebe
pod kůrou ohněm rozpraskanouzapínám . snad . (je pozdě) horkou ránouTě
bolímrád.

06. 08. 2006
13
0
3517
Smíšené verše

(ne)ukončená romance na palubě kosmické lodi

Výběr

fasáda slov tu dneškem zase stojípřehnaná lítost kdyžusínáme každý zpět ve svékójiznáméa přes tlusté bílé sklotě posunky - snad líbám. po změně tlaku vesmíruse v koutku oka zastesklokdyž upjalo se na víru že odpouští se chybám.

20. 07. 2006
12
1
3082
Vázané verše

napodobuji se

ve stěnách zrcadlabez rámuslovy, jedním dechem řeknupravdu&ležjenže to mi nestačíjim to nestačíspiknutínapodobují mne

17. 07. 2006
6
0
2588
Volné verše

ho ucciso mio padre, ho mangiato carne umana, tremo di gioia*

Výběr

dnes večer umírám zevnitřa ještě jsem nenašel nikohokomu bych se mohlobětovatpro koho to tady skončituž dlouho přemýšlímza čí hříchy asi umřel Ježíšpro ty mé určitě neon nemohl vědět kolik lidí na něj skutečně serenikdy jsem neměl ovcea možná právě protojsem ještě tady.

11. 06. 2006
18
0
4219
Volné verše

já bydlím s klaunem

Výběr

když nad mou židlí bydlí klaun(je to jen párkrát do rokavětšinou někdy kolem ledna)stanou se slova neposedná lízátka s kiwi příchutí a dvě od tří už nejsou jednarybička s krví od rtutikdyž u mne někdy bydlí klaun(má volný pokoj pro hostya taky celou rybí hlavu)popíjí jenom sladkou kávua když ho někdy škádlívámvylévá mi ji do rukávůpřeje mi štěstí (taky vám)když nad mou židlí bydlí klaunlovíme spolu kolibříkyna malinkou ptačí udicia snad to stojí za ten smíchco vždycky schytám v naší ulici

12. 05. 2006
53
12
6113
Smíšené verše

milenci

a oni tu ještě jsou. v přítmí borovic se zaprodali jeden druhémualespoň pro tu dnešní drahou nocuž zítra půjdou každý po své vytyčené cestěon s legračním úsměvem na rtecha otázkou proč spolu nemohou zůstata proč se osud usmál vždykdyž nedíval se na nějale na niona bez otázekvždyť přecispolu musí zůstat i kdyžvěří už zase jiným očíma ty. jen je nech. víš, že se stejně směješ pokaždéstejně falešně

10. 05. 2006
18
0
4432
Volné verše

neskutečná

Výběr

po večerech nazí leháváme v ostružinínabízíš mi azyl když rozum lásku špinía počítáme hvězdy co svítí pro ostatnísobě jsme ještě cizía jim už dávno špatníopilí bolestí křičíme na svítáníkolem nás moře zdí a ostnatý drát na nicha hvězdy v houfech padají na hlavy všemuž neprosíme o štěstía mrzíme se navzájem.

01. 05. 2006
37
2
5456
Smíšené verše

nemám svůj den...

občas chcibýt vyrovnanýznát správnou pózu když tě holka pošle do hajzlunebo ty jinebo když se usměje a zamrkáprotože všechno je jen póza&hodně strachu ze skutečného jáschovaného pod narezlým hárem a tunou alter-egobkreslených z filmů Woodyho Allena(nikdo totiž nechce vidět tvý skutečný já)nepřemýšlet toliknad důvodem všech ženskýchco mají chlapů víc než bot-vždyť takovou ty nehledáš-naučit se poznávat hvězdypři nočních procházkách s pár promilema &spoustou snůa přestat myslet na očico vlastně nejsou modrý.

26. 04. 2006
26
0
5459
Volné verše

včera jsem spálil své nejlepší kresby

včera jsem spálil své nejlepší kresbyrozsypal popel po ulicíchneměl jsem svůj denaž půjdeš dneska spát
nech roztažené záclonyuvidíš naši hvězdupadat--co by asi udělal Brautigan. --
ptal jsem se sám sebeprotože lidí jsem se zeptat nemohlzapomněl jsem totiž své slušné vychování domaa ti chlapíci co stáli vedle mne vautobuse
děsně smrděli chlastema špínoumusel bych jim to plivnout do obličejů

20. 04. 2006
24
8
4798
Volné verše

pro tu slečnu

až se neposedné slunko schovározlije červěň do mrakůa potom usne v podzemíjak zloděj sprostě ukradnu- pro tu slečnu beze slovaměsíc i s celým hvězdným chórema se spálenými dlaněmi poběžím vítat nový den

18. 04. 2006
28
0
4461
Smíšené verše

dies irae

. čísla jsou dávno jenom liché a poznáváme dies irae zbývá nám ticho za tichem.
zvoníci vykrádají kostel u kopce leží duhaza domem nám začínají pouště a očička plná písku velbloudi se koupou ve vlnách koukají smutně a dlouze jako kamenný farář z vesnice kloužou se po duze sem a tam a oblizují fialovou
rozpustilé bílé myšky sny utíkají rychleji a den je čím dál kratší na slunci vídáváme skvrnu je malá ale nenasytná má plné břicho písku z naší pouštějeden z bloudů pláče nezbyla na něj fialová ti kluci už ji zbaštili myši mi lezou do uší jedna mi hryže bolteca farářovu sochu hodili do řeky
dál plujeme na dni z korálků a barev a na dně leží zbitá sochaplné podpalubí velbloudů a jeden tučňák k tomu (černý pasažér) myši ho propašovaly v kapse od sakasbíráme slzy do dlaní došla voda myšky ji všechnu vypilyvelbloudi mají splasklé hrbya k ránu se narodilo veblouďátko

07. 04. 2006
13
1
4373
Volné verše

kousky hvězd

Kousky hvězd už zase lítaly nad lesem, utíkaly od vysmátého Měsíce a padaly někam daleko do polí. A on si zaboha nemohl vzpomenout ani na jedno přání. Ani na jedno pitomé přání, které se stejně nikdy nesplní, ale ještě aspoň týden na něj bude večer myslet, sledovat oblohu a hledat, jestli tam ta hvězdička nevyšplhala zpátky. Naposledy to byla pusa.

24. 03. 2006
0
0
2289
Próza na pokračování

obhajoba ex offo od sebe sama

jsem svědomí kluků co kouří trávutrojitá porce středně propečeného biftekupořád v hádce, vždycky v právuurvaná kapsa tátovýho oblekujsem kluk co nemá na vybranoustrom ve větru, ohnutý až k zemiohraná deska, vždycky trošku stranouhraju šachy jenom s těmi kteří prohrávajíjsem tvoje dávka neštěstítrochu v pekle trochu v rájisamopal bez hlavně, zatnutý pěstivlasaté ego bez citůoheň, který neumí plátvyhulený Manitoublbé dítěnapořádjsem křik lidí kteří umí řvátjsem rozbuška pro teroristulíbám nohy AntikristuAdam, Eva, bez listů v mezinožíbakterie co se množírychleji než krysyjsem přesně to, co ty jsi před nedávnem také bylajsem tvoje malé "kdysi"pravý opak Karla Krylajsem špatná strana barikádypořád jen tam a nikdy tadypostrach pro vaši sebeúctuta sedmá karta do půltucturozmazlená princezna na věžijsem zima, které nesněžíopačná strana od dveřívysmátá rána na plná droglondýnský každodenní smogrozepsaný nekrologjsem ten, kdo má v rukou sebe sámobraz který nemá rámšpatný milovník dvou damvyvanulý sebeklam.

13. 03. 2006
25
0
4607
Vázané verše

smutkům v polích

narezlá kosa s rakovinouobilí zapomělo lžíma černí mravenci si to šinounavzdory černým kalužím***tam v horách nebo ještě výšejsme sami sebou ale přecikdyž pokloníš se před pšenicíspatříš jak nepatrně dýše***pokryté slepou přítomnostíoči si zvykly tmy už je denpotřísněný ke tvé zlosti černočerným pocitem***pojď cestou ještě o kus blížopilým den se nestmívápšenice mění chuť pivaa mezi klasy prchá myš***pohaslé trny země vadneukájí se v loužích stínua oči pořád ještě chladné volají zpátky zimu

12. 03. 2006
16
0
4279
Vázané verše

hloupější

a dřív aby bylo slitovánojsme věděli co říct, a dnesmáš jazyk ostřejší než dřívve dvou mi to bylo těžké
a směji se těm co našliúlomek štěstími spadl do okarozbitá láhev ty střepy jsou pro smůluvěřícím
ale tohle není životten skončil před nípotrhlýprokřehlý
a ticho v zákrutech špinavých prostěradelmi křičí o pomoclepší nicslepý havran

10. 03. 2006
9
0
3638
Jen tak pro radost

de quatre vers

I.
bylo nás mnoho    více budena pólech začly ledy táta nezbývá než počítatmezi lidi          jen ty sudé
II.
je píseň navždy beze jménajako jsou lidé bez láskya když ji někdo někdy zpívátaková píseň tiše sténá

07. 03. 2006
23
0
4470
Vázané verše

zimní interludium

narozdíl od zvířat, lidé se umí smáta na tom staví svoje bytíkaždý Člověk
I.
spatřil jsem oči, které chtěly líbatústa co zpívaly o ztracenuvlaštovky ze sna ulétly do světa si hrátspatřil jsem ženu(nemiluji. jen mám rád)
i nebe se tehdy usmálo, měl pocit a něco vzadu řeklo stop, dál jen bohové a člověk - nenasyta - neposlouchal

05. 03. 2006
11
0
3247
Smíšené verše

něco si přej

Výběr

něco si přej     už spadl sen
na konci světla kdosi stál
a neúprosným pohledem
ty spadlé hvězdy     počítal

19. 02. 2006
28
0
4050
Vázané verše

koncert pro neslyšící

Výběr

pohublé stromy     ve dne mráz
na kůru drsným štětcem čmáře
pod sněhem listí, které zas
si sbírá zima     do herbáře

11. 02. 2006
56
1
9681
Vázané verše

miniaturní miniatura

jsou
znavené květy vprostřed dneška
a úsměv na příděl
diagnóza - neznámá

08. 02. 2006
23
1
3874
Miniatury, hříčky

ne vždycky radost klepává

Výběr

08. 02. 2006
27
0
4677
Vázané verše

doprdele se vším

Výběr

pár tahů z trávy
záplata na roztržený ego
byli jsme a budem navždy
/jenomže nikdy spolu/

04. 02. 2006
30
0
7900
Smíšené verše

...muzikanti v přívalech vody

koncert pro elektrický dráty
pár kapek deště
  potrhlých blesků
bouřka je na pochodu

30. 01. 2006
24
0
5339
Smíšené verše

vždyť tohle není žádný konec

Výběr

už nejsem tvůj šálek ranní kávy
dáme si raděj z automatu
co nikdy nevracel zpátky
vyleštit střípky zašlé slávy

22. 01. 2006
33
0
6750
Smíšené verše

...faraway...

vyspim se na seně, dříve než půjdu dál
naposled políbím rozkošnou děvku
- na čelo, kam jinam -
beze strachu, že bych miloval

21. 01. 2006
13
0
5207
Vázané verše

kousavá deka

Výběr

jsou to těžké chvíle
noc bledá stařena
okapy mluví, plné deště chtějí spát
a dvěře k slunci jsou už napořád

20. 01. 2006
23
1
5086
Miniatury, hříčky

měl jsem ji poznat lépe

Výběr

měl jsem tě poznat více
maličká slečno z tramvaje
v Bubeneči
čaj, med a slivovice

19. 01. 2006
23
0
4776
Smíšené verše

--chci--

chci zůstat sám s tebou chci být
chci jméno Leoš a ne Leonid
mám radši steak a pívo
než vodku

18. 01. 2006
13
1
5441
Vázané verše

kluk na ulici nebrečel

Výběr

kluk na ulici nebrečel
spad z kola. a píchl duši
měl křídla z alkoholu
a obrázek, co si maloval

17. 01. 2006
49
6
6125
Smíšené verše

vrány k nám dávno nelítají

Výběr

rampouchy za oknem už od neděle tají
žereme zmrzlé kousky
společného bytu
a vrány - ty k nám dávno nelétají

10. 01. 2006
25
0
5342
Smíšené verše

neumím říkat sladká slůvka

Výběr

neumím říkat sladká slůvka
nejsem Romeo a ani jsem jím nechtěl být
rozpustím svět
a pak i sebe sama

07. 01. 2006
38
1
5968
Smíšené verše

odjíždím

zítra ti odjedu zpátky do dřívějška
půlnočním vlakem
opilý strojvůdce
prý nikdy nemešká

06. 01. 2006
12
0
4947
Volné verše

finding new life

Výběr

uprostřed pole jsou trnky plané
kam včera přijel
půlnoční vlak
  - konečná -

05. 01. 2006
37
0
6954
Volné verše

po včerejší noci nebude den

Výběr

pod tíhou sněhu se lámou větve
stromů
praskají a ty se směješ
do sluchátka mýho telefonu

02. 01. 2006
39
0
8837
Smíšené verše

Zenový rybář

na břehu řeky zkameněl v čase
v holinkách a s prutem v ruce
nebyl to rybář. byl to blázen
a trošku dítě revoluce

02. 01. 2006
5
1
3511
Volné verše

meditativní

Výběr

tu tíhu svobody už neunesu.
těch pár dní mi vrylo vroubek
-nožem ostrým, a přece jemným-
do srdce, kamarádi

01. 01. 2006
12
0
5191
Smíšené verše

Dneska mi sněží

dneska mi sněží
zapadl jsem až po hlavu
je zima
dneska mi sněží

01. 01. 2006
26
0
5818
Volné verše

Limonáda

Výběr

až zase jednou vzlítneš vzhůru
upadnu. a zas, a znovu
na pomačkanou partituru
napsanou pro něj. do okovů

26. 12. 2005
19
1
4403
Miniatury, hříčky

Neumím plavat

Výběr

občas mívám nepříjemné sny
ráno se probouzím
zase někde jinde
než vedle tebe

20. 12. 2005
23
0
4837
Volné verše

Dneska se půjdem opít

ticho je ta tam
dneska se půjdem opít,
ano Lásko.
svlíkl jsem se donaha

18. 12. 2005
20
0
5497
Volné verše

Blázen

Výběr

není lehké být blázen
ale dá se to zvládnout
s někým
komu to můžete všechno říct

14. 12. 2005
32
1
3991
Volné verše

Nemusíš mne milovat

po dlouhém dni
ležím tu vedle tebe
poslouchám tvůj dech
držím tě za ruku

12. 12. 2005
14
6
4812
Volné verše

Bezejmenná

Výběr

roztáhni ruce
- ne, neobjímej mne -
dnes tě chci naučit
lítat

06. 12. 2005
21
2
5056
Volné verše

Dopis II

Výběr

stmívá se dřív
lidi bourají na silnicích častěj než dřív
zvířata spí
a vůbec celý svět se zdá

01. 12. 2005
24
3
4077
Volné verše

Dopis

Výběr

přichází jiná doba
už bez Tebe nemůžu být
deset mužů mi dneska řeklo: "debile. "
a jedenáctý se jen pousmál

28. 11. 2005
67
8
11580
Volné verše
Nahoru