4.5.2006

Potřebuju dávku energie . pořádnou injekci jinak snad už ani nesešmatlám ty schody. Už dlouho jsem nepropařila celej den . je to náročný.

04. 05. 2006
0
0
791
Úvahy

ve vlaku ...

Proč někteří směřují k uznání, správné morálce, etickýmu chování, zalíbení se . a jiní jdou prostě svou cestou. Protože je to stejně všechno na nic. Pořád někam spěchat, něčeho dosahovat.

18. 03. 2006
2
0
968
Úvahy

Přátelství

Přátelství
Co je tohle vlastně za slovo. Nejspíš je to slovo, které jen málokterý z nás umí užívat … nebo alespoň mně dělá problémy určit kdo je přítel a kdo ne … v jednu chvíli jsou přátelé a najednou jsou k vám otočeni zády … co je to za svět, že se přetvařujeme jeden na druhého, že dáme na slovo někoho druhého o někom třetím … že sami nepřijdeme a nezeptáme se kde je pravda.
Jestli v nás to slovo má vzbuzovat nějaký pocit, tak myslím, že by to měl být pocit bezpečí … při tomto slovu by se nám měli vybavit tváře, které nám pomohou, a které se neobrátí zády, ty které nám věří a ty které nedají na slova někoho druhého o někom třetím. Tak proč pro mě tohle slovo začíná být prázdný pojem.

19. 01. 2006
0
0
1061
Úvahy
Nahoru