Noční světlo

Noční světlo hvězd šeptá mi,ať ho následuji,a jen tak toulám se tmou,nechám být lásku nás dvouSvětlo stane se mým průvodcem,noční závoj zahalí mé tělo,teď tě musím nechat být,i když zpátky by se mi chtěloMé slzy osuší,slzy kvůli tobě vyplakané,tvé marné sliby,všechny naše chyby,se v tu chvíli ztratí. budu opět svobodná

23. 01. 2006
0
0
418
Smíšené verše

Bez názvu

Zbytek naší lásky,stále ta samá ohraná písnička,kdy dohořívá lásky svíčkaHorký vosk kape na mou kůži,palčivá bolest v srdci,žal utápěný v alkoholu. ne a ne najít odvahu to skončitRanní deprese štěstí mi nepřinese,město skryté v mlze,musím vstát,silný kafe si dát. pomalu se smiřovat s tím co jeDál žít s tou bolestí,pořád dokola,život je hra,co si semnou pohrává,jako kočka s myší,dřív než zazní poslední gong,pustím si znova ten ohraný songChci jít tam,kam mě to táhne(tam kde jsi i ty). dřív,než mě poslední bolestivá rána na dno stáhneNemůžu.

23. 01. 2006
1
0
448
Smíšené verše

Stvoření světa

Mé nevinné srdce je naplněno prázdnotou,poznamenáno hloubkou umírajících dnů. bolestí zmařených snůStaré lásky umírají. nové ožívajíStaré lži a pravdy podepsaly se na naší duši,(Jsme připraveni snášet další bolest. )Náš svět spaluje andělská křídla v obyčejný prach,Bůh zdá se býti ten chladnokrevný vrah.

21. 01. 2006
0
0
386
Smíšené verše

Jeden okamžik lásky

Za úsvitu,přála bych si tě mít zpátky,kvůli naší lásce,osudové sázceTonoucí hvězdy pomalu hasnou,mám teď hlavu čistou a jasnou,chci tě mít hned teď,cítit tvé polibky na svých rtechSluneční paprsky a stíny se proplétají,ranní svělo již den neutajíVysvitlo slunce,a teplé paprsky mě hladí,led samoty bolestně chladíNechci teď nic víc,než tě mít zpátky,a vrátit alespoň jeden okamžik naší lásky.

21. 01. 2006
0
0
412
Smíšené verše

Poslední noc

Zahalená,do černého závoje noci,kolem se vznáší stín ve zvláštní moci. Jsem jako malé ptáče,s polámanýmy křídly,ač se snažím,na stejném místě stále zůstávámNoc halí mé nahé tělo,zachraňuje ptáče,co tak moc žít by chtěloChci se dostat dále,ne na místě zůstat stáleChci jít dál. Sny své zde zanechám,věrnost noci slíbím,a malé ptáče na dobrou noc políbím.

21. 01. 2006
2
0
473
Smíšené verše

Stále něco hledám

Prázdné prostory,naplňují mě vnitřní nicotou,jsem obklopena samotouKolem sebe vidím jen odtažité tváře,a v noci tajně pláču do polštáře. Nevím,kam mám jít,ztratila jsem daný směr,tak bloudím,a stále něco hledám. I když snažila jsem se dělat,jako bych tě nikdy nepoznala,protože teď už vím,že chybu jsem udělala. nemůžu zapomenoutSnažím se,a stále něco hledám.

21. 01. 2006
1
0
551
Smíšené verše

O smutné dívce

Slova na rtech nevyřčená,už navždy zůstanou skrytaSmutná dívka,pod dlouhýmy vlasy schovává tvář,černé noční nebe,ta dívka,miluje jen tebe,modravá zář,před smutkem skrývá svou bílou tvářOči lesknoucí se žalem,uvadající květ,krutý je náš svět.

21. 01. 2006
0
0
576
Smíšené verše
Nahoru