Nemoc

NEHODA
Pod stromem v obětí
jen tak si stáli
kolem jejich děti

29. 06. 2006
0
0
598
Vázané verše

Jen tak

Jdu si takhle po ulici
glády,křivák stahováky
lidi pořád blbě čumí a na jednou bum
tvrdá rána do palice jau to byla motolice

29. 06. 2006
4
0
961
Volné verše

Citát

KAŽDEJ DEN ČEKÁM,KDY MĚ NĚCO NEBO NĚKDO NAŠTVE TOLIK,ŽE SI PO 24 DNECH ZAPÁLÍM.

27. 06. 2006
0
1
521
Citáty

Ideální syn(dcera)

IDEÁLNÍ SYN(EXNI. TO)
PADALO UŽ HODNĚ SLOVO TOM JAKEJ JSEM DOBYTEK,ŽE JSEM OSTUDA RODINYA SPOLEČNOSTI JAKBYSMET,PROTOŽE NEJSEM JAKO VY,JAKÝHO JSTE MĚ CHTĚLI MÍT,ZA TO MĚ NENÁVIDÍTEA CHCETE MĚ ODHODIT. CELOU DOBU JSEM SI MYSLEL,ŽE SOUDÍTE ČLOVĚKA,PODLE TOHO JAK SE CHOVÁA JAKEJ JE UVNITŘ SNAD. JENŽE VY JSTE VČICHNI STEJNÍ,JÓ ČLOVĚK SE NEZAPŘE,ODSOUDÍTE KOHOKOLIV,I SVÝ VLASTNÍ POTOMČE.

27. 06. 2006
0
0
564
Texty písní

Sen

Když sem byla malá,zdával se mi sen. Byla to taková moje noční můra. V tom snu sem byla zavřená v bludišti,kde mě honil takovej malej bílej dědeček. Strašně sem se ho bála a utíkala před ním.

26. 06. 2006
0
0
531
Ostatní nezařaditelné

Taková menší anketka,jestli chcete tak si zahlasujte...

OTÁZKA 1. :
JAKOU HUDBU POSLOUCHÁTE:
-může bejt více možností,znáte to ne:punk,rock,techno. nj je toho spousta,klidně i dechovku. budu se těšit.

24. 06. 2006
0
0
698
MIMO

Troublee

Tak tohle je jeden z internetových časopisů,kterej uznávám,je to o hudbě a o životním stylu,můžete tam psát svoje názory nebo cokoli zařaditelnýho do kategorií a pak si můžete číst reakce ostatních. Celkově to je zajímavý,mrkněte se. www. troublee.

24. 06. 2006
0
0
811
Ostatní nezařaditelné

Proč...

Jsem tak doma a strašně strašně moc se nudím. Zapnu počítač a jen tak si něco hledám a najednou se dostanu sem. Tak proč to nezkusit. Přihlásím se a zjistím že sem vůbec nepatřím.

23. 06. 2006
0
0
613
Blbůstky

Není co zničit.

Není co zničitnesnáším pozéry, jen hippies byli freechvíli jdu cestou pravdy, chvíli zase lžímám plné zuby pivních chlast and rock n‘ rollnenávidím hasiče a alternativ soulnechutnají mi olivy a nejsem dobrý hráčneposlouchám vltavu a nerad chodím v sakunesleduju seriály a neberou mě zbraněa vesmírní lidi, ať už letí do hajzlu i s panem bendouco může změnit tenhle pokurvený světdneska zůstali jsme čtyři, včera bylo nás tu pěttěm co slibovali ráj, těm řekni ať si vzpomenouzničit nepůjde už nic, už můžem jenom zůstat tady saminedávám si každé ráno zdravý muscle shita nekrmím ego, když to zrovna není třebanebere mě sámer issa, slintá a prý šišláneholduju růžové, fascinuje mě šedánevěřím ti, když mi říkáš „tohle je náš svět“vysmívám se lidem, co jsou hrdí když se sperounemůžu už vystát blbce, kteří chtějí radita nesnáším ty, co pořád něco odsuzujou, takže sebevámi ovlivněnívámi přesvědčenís vírou nakaženous pravdou vymyšlenou
Tak tenhle text je fakt skvělej,jako by se zpíval o mě,aspoň se o mě něco dozvíte. Dovolena narkotika má fakt skvělý texty,který sou o něčem. Mají proč existovat. Jedna ze skupin,kterou nekritizuju hudebně ale textově.

23. 06. 2006
0
0
560
Texty písní

Cimbálovka

Tak ve středu se mi ozval kámoš s tím,že prej má bejt pod špilasem spojená punkrocková scéna tak jestli nepůjdu. Michala moc nemusím,ale tak proč ne. On se mě totiž pořád snaží sbalit,ale to je teď jedno. Když sme se konečně dostali na správný místo,tak tam hrála cimbálovka a tancovali tam lidi v krojích.

23. 06. 2006
0
0
575
Jen tak pro radost
Nahoru