My fault

I´m The BadI have no choseI always wanna play But I never wanna loseThis loneliness is killing meI´m so alone hereBut you don´t careYou don´t know how I feelYou´re away foreverYou were everything i thoughtWhy should I be aliveWhen everything´s my fault. In this darkness I cry When deciced to die.

30. 07. 2006
1
0
850
Smíšené verše

Zatím bezejmenná

Ležím sama, tiše
a temnota mne objímá
Čekám na spánek, který nepřichází,
ale koho to zajímá…

14. 07. 2006
4
3
750
Vázané verše

Sonet pro NĚJ

Dřív plná života Teď srdce studené V duši jen prázdnota City v nenávist změněné Poslední slza na tvář skanula Už nikdy víc plakat nebude Na kraji propasti stanula Jiná volba jí už nezbyde Odhodlání a touha nezdolná V mysli zůstává jediné Jen to že za chvíli bude volná Marně volá v její hlavě hlásek Prosí ji ať dál tu zkusí žít
Vždyť zbývá jen krůček, od smrti dělí ji jen vlásek.

25. 06. 2006
1
1
710
Vázané verše

Dětství

Malé děvčátko na břehu jezera sedí Provazce deště něžně jí ramena hladí Kapky na hladinu jak malíř na plátno kreslí Nikdo neuhodne co se jí hlavou honí, na co asi myslí Tolikrát zklamané naivní dětské sny Očička zavřené - teď tváře pobledly Ledový vítr jí spaluje plíce Vítr a voda -jak tříšť- krutě bičují líce Dětství tak křehké, přec bezstarostné zdá se být Hrát si, pod maminčiným křídlem snít Jenže nic netrvá věčně a vše se jednou změní Bezstarostnost, hry a dětský smích. nic z toho již není Jen zima, déšť a slzy jí tu zbývají A v nejkrásnější době života její duši zemřít nechají.

25. 06. 2006
0
0
719
Vázané verše

Hořké zklamání

Když andělé zemřít zasluhují, pláči já. Když bezbrannou naivitu zabíjejí, oči zavírám. Přes růžové brýle věčně hledící pravdu nevidí však. Tvář horkou něžně mi hladící přec krutý tak.

25. 06. 2006
0
0
639
Vázané verše
Nahoru