I MANAŽEŘI MAJÍ DUŠI!!!

Nevím proč, ale přijde mi, že většina z Vás - ostatních lidí, jenž nejste v naší branži - si o nás (manažerech a lidech na vyšších postech, než jste vy sami) myslíte, že jsme jen tvorové bez citů a bez duše. Že nás ohromě těší, že vás můžeme vyhodit. Ale věřte mi není tomu tak. Zamyslete se, kdyby tomu tak bylo: ukazovali by jsme vám cestu, když se vám náhodou něco nepodaří.

24. 05. 2007
0
2
423
Úvahy

... The Day ...

~ dny plynou, letí,dnů je jako smetí. Pro někoho málo jich je,neváží- li si jich a zhyne. Stěžuje si pak,ale nemá nač, však. ~ den plný zázraků,lásky, něhy, ohlohy bez mraků,slunce, tepla, srdíčka,ve vánku hýbe se kytička.

08. 10. 2006
0
0
557
Vázané verše

Řekni mi!

Řekni mi, proč se mi tak stýská,řekni mi, proč se dnes neblýká. Řekni mi proč´s neodepsal,řekni mi, proč jsi mi lhal. Řekl´s mi budu se za Tebe bít,ale už i to stačili mé slzy smýt,Řekni mi, cos to udělal za blbost,že teď mám na Tebe takovou zlost. Řekni mi, dělala jsem si snad zbytečné naděje.

08. 10. 2006
0
0
531
Miniatury, hříčky

Když mám zlost!

Když mám zlost,tak mám dostblbý nápady,o tom co budem mu dělat my,tomu co na něj mám tak dostvelkou zlost. Teď právě mám takovou dostvelkou zlost,na mého nejlepšího,ulítlího přítelea to dost vřele. Nevím co s tímaž nevím jaký vymyslet rýmNa tu mou dostvelkou zlost.

08. 10. 2006
0
0
544
Volné verše
Nahoru