Zpověď - I. část

Bylo jaro roku, jenž pro Marka ubíhal stejně jako ty předchozí. Hezkých holek už Marek viděl hodně, ale i když se je pokoušel sbalit, tak nikdy s žádnou nechodil.
Ten den, bylo to během maturit, které na jeho škole zrovna probíhaly, měl zkrácené vyučování a šel se svými kamarády ze třídy do školní jídelny, jež byla od hlavní budovy školy vzdálená asi 300 metrů. Šla s nimi i holka jednoho z jeho spolužáků, a aby tam nešla sama mezi kluky, tak měla ssebou kamarádku ze své třídy.

29. 11. 2006
0
0
440
Povídky

Zpověď - II. část

Do konce školního roku se Zuzka sním bavila normálně, ale nikdy mu neřekla, co kněmu cítí, ba ani mu nic nenaznačila.
Poté začaly prázdniny a Marek naZuzku pomalu, ale jistě zapomněl. Navíc začal mít "starosti" sněčím podobným a přece jiným.
Byl na návštěvě usvého bratránka Emila najižní Moravě, když ho prozvonilo neznámé číslo.

29. 11. 2006
0
0
450
Povídky

Zpověď - III. část

Konečně tady byl pátek, den, na který se Marek tolik těšil. Doufal, že mu Zuzka navrhne, zda spolu nezačnou chodit. Stepoval předčajovnou dobrých patnáct minut, než Zuzka přišla. Jakmile ji uviděl, hned jí vyrazil naproti.

29. 11. 2006
0
0
504
Povídky

Zpověď - IV. část

Když se druhý den probudil, tak měl náladu úplně stejnou jako předchozího dne a ta mu vtéto podobě vydržela i pocelý zbytek víkendu, jelikož se mu Zuzka zacelou dobu neozvala.
Doškoly šel vpondělí vevelmi špatném psychickém rozpoložení. Navětšinu věcí reagoval jen přikývnutím nebo zakroucením hlavy. Veškole seděl vlavici a tvářil se zasmušile, a pokud se rozhodl, že se půjde projít poškole, tak jen bloumal bezcílně pochodbách.

29. 11. 2006
0
0
481
Povídky
Nahoru