Soutěž lyrikálu Kudykam

Kudykam vyzívá své příznivce, aby mu do 9. září posílali prostřednictvím
www. kudykam. net
jakékoli vzkazy v rýmovaných verších.

23. 08. 2010
0
32
2771
Události

Autorská čtení v knihkupectví Dobrovský

Monty.

23. 03. 2009
0
5
2099
Srazy, akce

Nový humoristický časopis! :o)

Vážení přátelé, dovoluji si vám oznámiti, že dnešním dnem započal se do maloobchodní sítě distribuovat nový humoristický časopis jménem NOVÝ ŠOTEK. Neprotahujte ksichty, já ten název nevymyslela. Tento časopis máme na svědomí já a ještě jedna dobrá duše, kterou možná znáte ze stránek ann. bloguje.

04. 07. 2007
2
8
3136
Události

Pomůžete mi s aktuálním seznamem knihkupců v ČR?

Mám takový drobný problém; momentálně v práci obvolávám knihkupce podle seznamu, který se ovšem ukázal být hrubě neaktuální. Na 75% čísel se nelze dovolat, neboť neexistují nebo jen vyzvánějí, případně mají záznamník či fax. Protože v současné chvíli nemohu zvednout zadek a objet celou republiku, abych nastřádala aktuální data, prosím všechny dobré duše na tomto serveru, pokud si udělají chvilku a půjdou ve svém domovském místě kolem knihkupectví. zda by si nemohli opsat číslo a poslat mi ho do pošty tady na Písmáku.

15. 03. 2007
0
3
2061
Události

Máte opravdu zájem publikovat, nebo se jen tak bavíte?

Naše nakladatelství pravda nepatří k vyhlášeným intelektuálním svatostánkům a většina naší produkce je víceméně komerční - přesto jsme v uplynulých cca pěti letech vydali celou řadu prvotin českých autorů a ve spolupráci s Obcí spisovatelů i řadu děl renomovaných tuzemských spisovatelů. Mnoho knih jsme také vydali ze staré známosti lidem z okruhu našich spolupracovníků; od začátku bylo jasné, že na nich nelze vydělat, přesto jsme projekt realizovali.
Vzhledem k tomu, že výrobní ceny jsou stále vyšší a distribuce si také odkrajují dosti podstatný díl (na některých titulech má distributor až 50% zisk), přišli jsme s projektem malonákladových knih, tzv. Print on demand.

24. 05. 2006
1
2
6874
Diskuse
Nahoru