těžce se šeptalo



vlaštovkoprorostlá napětímchoulila ses chlademdo chopinových trilekposkládaná z životůtenčích než papírvonělas větrem po mandlíchv přehybech přelámanározbila ses o pobřeží pískových palácůa s nánosem mušlípotopena v bludišti hříchůvzdechlas

31. 10. 2007
1
13
1005
Volné verše

nalezená

někde uvnitř jsem tě po kouskách poztrácela uzlovals mi myšlenky a teď vykřikuješ ze tmy každé z mých cest bořím polopravdy a hledám v troskách po hřebenu tvých stop klopýtám jako kdyby se ten co v noci plakával ještě probouzel hrůzou a křičel kdepak je můj Langdon. já vím že řasy po pláči bolívlny pohltily cos nechal na břehu zapomnění zmítám se s pěnou kolem úst kopyta zatracení mě převezou skrz tu jantarovou oponu a ukrytí bludištěm poskládám ti vlasy pod hlavu měkce jako když padá tma.

09. 09. 2007
1
3
729
Volné verše

jen pár dní

Den po dni mi probíhášpo dvou piju víno a sedím v okněa když mi odbiješ další smutečnímrtvolným tlakemrozprasknu skleničkuPonechals pár témat bolestiproklínám tě čtyřjazyčně a nijak to nepomáhájeden se zarýval, jednou,stopy zůstalya tak počítám polámaná žebraa pár hrotů Uběhlo mi dalších několik zastřenýchrozlila jsem se po podlaze .

10. 07. 2007
2
1
789
Ostatní nezařaditelné

nahořklá (zabolí)

Ještě včera se chtělo říkattřešňová obloho (, když)vonělo po listí a úsměvechale moje malinová vytáhla trnya zaryla se hloub . Rozdrásala nové bolestia plna odhodláníprorostla pár sklopených očíDnes se prosíty. nahořklážij mnou mandlovým úsměvempodzimem se snadnekončíStačí se nadechnouta koukat po směru.

12. 06. 2007
0
0
807
Volné verše

poloprázdná

Je tu zase jedna taková poloprázdná Kdy se loupe pozlátko padají na hlavu kamínky a usíná se pozdě Pražský světla se mi zase jednou křižovaly Zapomněla sklopit oči a teď jí padají řasy po stříškách kde si chtěla zase jednou zatančit a spadnout Praha neuhasla Ty ses otočil.

20. 05. 2007
6
14
1182
Volné verše
Nahoru