Přes výslovný zákaz - 1.část Výlet s tátou

Ahojky jmenuji se Karolína, jsem už druhým rokem studentkou Georgetown high school.
Mým zaměřením je především literatura, historie, kulturologie, dějiny umění a ještě více už spíš, ale nudnějších předmětů. Škola mě nebaví, no čekaly by jste něco jiného. Jsem tak trochu rebelka a velice nerada se podřizuju výrazně starším lidem, dvakrát nebo třikrát do týdne slavím protiautoritativní den.

12. 03. 2007
0
1
549
Próza na pokračování

Přes výslovný zákaz - 2.část Skandální odhalení

Další nový den a další nové zážitky. Tak stímhle heslem vstávám každé ráno. Je to jako heslo, které vyzvedne ze samého popela posledního bojovníka. Toho, který nakonec porazí samo nejvyšší zlo celého světa.

12. 03. 2007
0
0
695
Próza na pokračování

Mám svého anděla

V naší společnosti je více než normální, že se lidé dělají vtipy z blondýn. Většinou zesměšňují jejich IQ. Ani já nepatřím mezi fanoušky blondýnek. Většina těch, které znám skutečnými blondýnami.

08. 03. 2007
0
0
487
Úvahy

Tak trochu na začátek

Stímhle serverem dneska začínám. Sice jsem se tady už několikrát objevila a rozhodla se registrovat, nicméně potom se na mě začaly valit nové úkoly a věci, které jsem musela splnit. Teďka se už všechno zase uklidnilo a já už nějak mám zase o trochu více času. Sedím u počítače a uvažuju o tom, proč by nemohl někdo vymyslet klávesnici u které by nebyly žádné čudlíky.

06. 03. 2007
1
1
431
Jen tak pro radost
Nahoru