Semínka

Možná se z potrhaných modrých cích snesou jednou tajná přání,Ty co jsou jen na počkáníTy co jsou jen z dětských sněníTy co pro ně nikde jinde neníV prádelně je vypereme v bílé mouce, aby byli znovu nevinné,Jako to stísněné v koutku vyzněné ,,NÉ. ‘‘Jako zmačkaný plánek k duzeJako vlasy zamotané v stuze …Možná že jednou přijede vlak s vagóny plných ztracených náušnicA my už nebudeme chtít nicA přece všechno z dětských letA to jen proto, aby nám mohli závidětV zastavárně pak ty své sny prodáme umouněnému prodavači,Co mu naše špinavé touhy stačíCo neumí říct ,,Děkuji a dobrý den‘‘Co má seznam plný našich starých jmen…Možná na jaře vyroste strom, který bude plný květů,Které budou vyprávět světuKteré se budou živit těmi špinavými lidskými ubohými snyKteré uvadnou stejně jako my ….

04. 05. 2008
0
0
276
Smíšené verše

Noc

,,Princi. '',,Ano. '',,Ty jsi tu. '',,Jistě, jsem tu s tebou,jsem tu pořád.

25. 05. 2007
0
0
282
Próza na pokračování

Mraky

Skočit si do mraků,pro těch pár zázraků. Obléct si košili,ušitou za chvíliz lásky a štěstí. Co nám budoucnost věští. Zármutek ,toho není nikdy dost,a slzy a radosta smích a smuteka jak nám ten život utek.

25. 05. 2007
1
1
316
Vázané verše

Zemřít ve štěstí

jak zní tóny ,když zavírají se víčkaa snů přicházejí miliony. a když dohořívá svíčka,stíny se krátí,připravuje se další životní hříčka. kuličky štěstí se vrátído děckých dlaní,najdou si chvíli a zase se ztratí. úsměv slzám brání,umřít ve štěstí,v dlani co nás chrání.

25. 05. 2007
0
1
454
Vázané verše

Čokoláda

ulom si koštičku čokolády,vezmi si ,vždyť děti ji mají tolik rády.
ou,promiň ,ty už si vlastně holka velká,ikdyž spod brýlí ti děcko kouká.
okna do dušíco ještě netušíco je bolest,smutek,víraco neví jak často se tu umírá.
zemřít pro lásku,co snad ani není.

25. 05. 2007
1
1
407
Smíšené verše
Nahoru