Masina

Je par minut pred pulnoci, v byte tma, venku cerno a v dalce je videt par zlutych smouch, lamp co nam sviti, kdyz se toulame studenou noci a doprovazenymi slabym vetrem, ktery si pohrava s nasimi vlasy. V prvnim okamziku citim bolest, ublizeni, nenavist, zradu. Slzy se mi kutaleji jedna za druhou po tvari a nechteji prestat. Vyplavuji vsechnu horkost, vsechny city, kterych se chci zbavit pryc, pryc ze me.

05. 10. 2007
0
0
667
Povídky

Horkost lasky

Smisene pocity se v nem stridaji. Nevi co si myslet. Slzy se mu kutaleji po obliceji. Place.

05. 10. 2007
0
0
655
Povídky

Samota, radost, slzy, nadeje, pouhy clovek

Mas pred sebou velky problem, velky problem v tvych ocich. Venku sviti slunicko a ty se utapis ve slzach. Cely zivot mas pred sebou, svet ti lezi u kolenou a ty brecis kvuli vlastni hlouposti. Chces se radovat ze slunicka, ktere prohriva lidem jejich usmevy a dodava jim svetlo, ktere prochazi ostatnimi, teple stesti, ktere zaplnuje nase srdce.

05. 10. 2007
0
0
664
Povídky

Smutna malicka

Stmiva se, energicke slunce odchazi spat a modrou oblohu prikryje cerny kabat. Sedi v koutku skrcena jako by se o slunce bala, ze uz nikdy nevyjde. Slzy ztekaji po rasach dolu k brade a pred ocima porad vidi oblicej divky, ktere zavidi, ktere ji je lito, ze si nejspise projde tim samem co ona, o ktere si myslela, ze je pro ni slaby hrac. Vnitrni bolest, kterou prave ted citi nedokaze zmirnit, je to tupa bolest od velke hluboke rany.

05. 10. 2007
0
1
627
Povídky

Proklinam

Prazdo je v me hlave jen jedna vec mi hlavou bezi. Tvoje rozlouceni se mnou, ktere znicilo me, nas dva, uz nejsme my, uz jses jen ty a jsem jen ja. Odchazis nekam do dali, daleko ode me, natahuji k tobe ruku, nedosahnu. Ja tak hrozne chci.

05. 10. 2007
0
0
640
Úvahy

Spravny smer

Dlouho dobu jsem tapala, hledala ceho bych se chytla, kde bych se citila dobre. Moje sny, predstavy, prani byly naivni, ale krasne. Byly moje a nestydim se za ne. Ted se jim smeju, driv pro me byly vsechno.

05. 10. 2007
0
0
616
Úvahy

Odpousteni

Neodpoustela jsem. Neumela jsem to, nepotrebovala jsem to. Myslela jsem si, ze lidi, kteri me zradili k zivotu nepotrebuju tudiz jim nemusim odpoustet, ani jsem nechtela, ale to byl omyl. Veliky omyl.

05. 10. 2007
0
1
751
Úvahy

Mit se rad je stesti

Spousta lidi je se sebou nespokojena, neni to dobre. Nekdo si myslim, ze kdyz se ma clovek rad, opravdu rad, ze je egoista, narcista apod. Neni tomu tak. Lide co se nemaji radi jsou vlastne chudaci, nemuzou se smirit s tim jak vypadaji, jakou maji dusi, jaci opravdu jsou.

05. 10. 2007
0
0
628
Úvahy

30 Seconds To Mars

Listovala jsem casopisem a nasla rozhovor tenhle skupiny, sice me nijak hudbou nenadchla a temer me nezajmala, ale presto jsem si ten rozhovor precetla. A to co jsem se dozvedela, no hruza :)Hned z uvodu me dost prekvapilo "Sice nam zakazali ptat se, jestli je frontman Jared Leto spis hollywoodsky herec nebo zpevak. " Nechapu co na te otazce je, kazdy jiny hudebnik co i hraje nebo herec co i zpiva na to vzdy odpovi proc by nedokazal i on. Mozna, ze nevi jak se rozhodnout nebo je jen liny na ni odpovedet.

05. 10. 2007
1
49
1469
Recenze i neliterární
Nahoru