Demonstrace za práva poezie

Vážení a milí přátelé,
při přiležitosti připravovaného festivalu poezie Bohémia je naší milou povinností vyhlásit
soutěž o nejzdařilejší bonmot či veršovaný proslov.
Právě ten nejzdařilejší proslov bude finančně ohodnocen (uvažuje se o částce cca 1. 000,- Kč) a přečten na festivalovém sobotním happeningu v podobě VELMI POETICKÉ DEMONSTRACE na rakovnickém náměstí spolu s uváženým počtem dalších zdařilých prací.

17. 01. 2002
2
0
4838

Diskuze klubu: Sněm festivalového dění BOHÉMIA

Tento klub má za cíl jediné - připravit a dotáhnout do finální a úspěšné podoby květnový nultý ročník festivalu Bohémia 2002.
Klub by rád sdružoval nejen ty, kteří se chtějí na festivalu podílet organizačně (jednotlivci či spolky), ale i ty, kteří mohou přispět dobrým nápadem či třeba jen s myšlenkou velmi poetického festivalu Bohémia sympatizují.
Členové budou v příspěvcích informováni o vývoji příprav, programu, možnostech apod.
Případné dotazy či náměty zodpovíme na adrese:

16. 01. 2002
0
0
806
Literární diskuse

FESTIVALová anketka

Výběr

Vážení a milí přátelé,
jak se jistě někteří z vás již dopátrali, chystá se touto dobou s velkou laskavostí a vstřícností Okresního muzea Rakovník květnový nejen poetický festival v Rakovníku.
Na programu bude ledacos, včetně workshopů o přednesu či hlase, divadelních či hudebních představení, ale také pořad komponovaný z poezie vezdejší (s ještě laskavějším svolením autorů).
S největší pravděpodobností se festival odehraje třetí víkend v květnu. Abychom naplnili i vaše možná očekávání, rádi bychom věděli, s jakým dosud žijícím autorem národnosti české či s jakým programem byste se rádi na festivalu setkali i vy.

16. 01. 2002
1
0
1563
Nahoru