Život mužů

Krásné je opíjet se láskou,
krásné je objímat se skráskou.
Utápět se vkapkách vína,
které oživila naše víra.

24. 11. 2001
0
0
626
Vázané verše

Miluji tě

Chtěl jsem tě mít u sebe,
mé srdce miluje jen tebe,
pro tvůj polibek jsem žil,
každý večer kměsíci jsem vyl.

24. 11. 2001
0
0
787
Vázané verše

Divenka

Ve víně se snažím najít tvorbu,
ale má mysl nachází jen zlobu.
Zena která topí se vkrvi,
a nachází se vsíni hrůzy.

24. 11. 2001
0
0
1057
Vázané verše

Znenadání

Znenadání objevila jsi se u mě,znenadání pohltila jsi mé srdce,znenadání zajala jsi mou duši,znenadání mé myšlenky byli tvými.
Jednou za jarního dne jsem tě uviděl,ty přišla jsi za mnou v myšlenkách svých,sklonila jsi se a já jsem u svého ucha uslyšel,jak tvá lahodná slůvka plynou z úst tvých.
Tvá slůvka zcela pohltila mé srdce,tvá slůvka zcela potvrdila mé tušení. Ty přišla jsi ulovit mé srdce,a pak jsi pevně uchopila mé srdce.

24. 07. 2001
2
0
846
Volné verše

Stáváme se lepšími

Z rána když se probouzím,když mé oči pohlédnou do nového dne,svoji životní dráhu prohloubím,když vím, že něco nového se zrodí ve mě.
Nové myšlenky budou proudit mou myslí,když má mysl něco nového kreslí,snaží se ze mě udělat lepšího člověka,ale pak si uvědomí, že s člověka dělá opět člověka.
Přesto jsem rád, že mě něco nutí,nutí abych byl lepším a moudřejším,a když vím, že se to nedaří, tak mě to mučí,pozorovat jak se někdy stávám hloupějším.
Útěchou je mi, když vím, že se stávám lepším,každý se stáváme lepším, když nabíráme skušenosti,když rostem ve své moudrosti,a stáváme se lepšími,tak jsme vděčni, že jsme nabrali tolik skušeností.

24. 07. 2001
1
0
785
Vázané verše

Smyšlenka

My krásně jsme si povídali,a pak v krásných polibcích se topili,odevzdali jsme si navzájem své sny,v objetí jsme zachovali své dny.
Jak krásné dny bývali když milovali jsme se,probouzeli jsme se jeden u druhého,a po zbytek dne jsme litovali, že nejsme spolu. Scházeli jsme se až pozdě večer.
Nikdy nelitovali jsme dne, kdy spolu jsme byli,přitom litovali jsme dny kdy spolu jsme nebyli.

23. 07. 2001
2
0
801
Vázané verše

Vše jen pro tebe

Má dívko po které toužím,má dívko o které v noci sním,má mysl touží jen po tobě. Pověděl bych bych ti vše o sobě.
Kdybys jen přestala hrát si na drsnou. Kdybys jen odhodila svůj šátek hrdosti,a začala jsi chystat šátek pokory,a přestala jsi používat šátek krutosti.

23. 07. 2001
2
0
956
Vázané verše

Jsem to já, pouhý člověk

Jsem to já kdo milovat umí,jsem to já kdo ze ztráty trpí,jsem to já kdo podléhá pokušení. Zamilovat se a obětovat se,pro pouhý polibek, který utěšil by mé touhy,jsem schopen snést ti modré z nebe,pro pouhý úsměv, pohlazení po tvářia pošeptání mi do ouška - I LOVE YOU. jsem schopný dát ti i svůj život,který ty po čase zavrhuješ,a já se topím ve svých slzách,a sám sebe se ptám,proč jsi tak chladná,proč jsi mě opustila.
A pak po uplynuté době jsem vyléčen,a ty znovu mi mé křehké srdce zlomíš.

22. 07. 2001
3
0
872
Volné verše

Pěna

Přál jsem si mít lásku,vyhnat z mého srdce válku,milovat jen jednu ženu,aby odstranila z mého srdce pěnu.
Kterou vyráběla má nenávist,aby přikrývala mou lásku,a tak odstranila by mou nenávist,a já mohl jí dát svou lásku.

22. 07. 2001
0
0
843
Vázané verše

Smrt

Při pomyšlení na ni běhá mi mráz po zádech,život ubíhá a ona staví mi hráz jen pro mne,staví hráz a pomalu ubírá mi můj život. Hravý byl můj život a těď uniká mi z duše.
Bojím se, protože po smrti už není nic,při smrti zanikají všechny mé myšlenky. Strojím si svou smrt, pro poslední chvíle,a při tom zamykají mi své srdce před očima.

22. 07. 2001
0
0
917
Volné verše

Tvář

Při pomyšlení na tvou tvář,
probouzí se vmém srdci náhlá zář,
ozařuje celého mého ducha,
studna mé zlosti je hned suchá.

30. 06. 2001
0
0
1295
Vázané verše
Nahoru