Jsi bláznivý

Sbíráš střípky ze svejch snů stáváš se jen panákem o city ochuzeným chudákem už odzvonilo dětskejm dnům R:Jseš bláznivý když svítá i když slunce zachází Jseš bláznivý když vítá měsíc slunce nad hrází Hledíš na světlá stříbrná tam v dálce, tam všechno začíná tam taky všechno končí Někdo tě možná proklíná v jedné řádce, sliby, které patří nám neboj- to život nás jen zkouší R:Jseš bláznivý Když svítá I když slunce zachází Jseš bláznivý Když vítá měsíc slunce nad hrází.

01. 09. 2008
0
0
429
Volné verše

Podstata života aneb recept na štěstí

Napsat něco, co zaujme je skoro tak těžké, jako bydlet v městě plném fěťáků a sám s ničím nezačít. Jestli už jste to někdy zažili, víte jak to myslím. Nechci napsat něco, co jen přejedete očima, ale něco nad čím budete uvažovat. Aspoň trošičku.

01. 09. 2008
1
7
489
Literární teorie

Pocit

Znát tak, kde mé místo je vědět, s kým prožít život mám slyšet, že mě miluje sám mých snů kapitán R:Prožít pocit jistoty s kapkou rozechvění Neznat pocity samoty jen chvíle pochopení Znát tak, co to věrnost je vědět, že tě po svém boku mám slyšet že mě miluješ ty- mých snů kapitán R:Prožít pocit jistoty s kapkou rozechvění Neznat pocity samoty jen chvíle pochopení.

01. 09. 2008
0
1
629
Volné verše

Prosím

Jsi záblesk na klidném nebi kapka, jenž padla bez mraku Jsi něha, jenž prolomí ledy Jsi jediné světlo mého života Prosím, nezhasínej.

01. 09. 2008
0
0
473
Volné verše

Proč si nikdy neřekl

R:Proč si nikdy neřekl mám tě rád proč ses nikdy z lásky neusmál ve vztahu se řídí heslem brát i dát tak nad tímhle si chlapče zrovna nevyzrál Šílela jsem po tvém dotyku nevědíc že i jinou hladíš šílela jsem i když potichu netušís že i ty mě jednou zradíš R::Proč si nikdy neřekl mám tě rád proč ses nikdy z lásky neusmál ve vztahu se řídí heslem brát i dát tak nad tímhle si chlapče zrovna nevyzrál A teď vím že láska není věčná touha není nekonečná Teď už vím, že lidé ublíží ti snáz když jim k tomu příležitost dáš.

01. 09. 2008
0
2
354
Volné verše
Nahoru