Cermaque, Zpět, Walker, Stehlíková a Kunze

Cafe Prostoru_ vás v nejbližších dnech zve na:
pátek 18. září, 20 hodin
koncert Jakuba Čermáka (Circus Cermaque)
Básník, hudebník a příležitostný filmař Jakub Čermák toho před dovršením třetí dekády života stihl mnoho: publikoval básnické sbírky, vydal několik autorských alb, založil kapelu i hudební spolek, natočil videoklipy ceněných kapel, studuje, maluje, miluje.

17. 09. 2015
2
10
462
Události

Vzpomínka na JiKa

Bydlím převážně sám, a tak mi příprava tohoto díla zabrala roky. S využitím nejmodernějších inovací manuálních technologií však moje domácí laboratoř nakonec dosáhla kýženého výsledku. Věnuji JiKovi a všem jeho potomkům, zejména těm, co na svou roli teprve čekají :)
Kdo tápe, může podniknout exkurz do historie. Otázka zůstává stejná: Kolik si myslíte, že se dá do jedné standardní rule od hajzlpapíru narvat jiných rulí (pouze silou jednoho člověka, žádné stroje a přístroje).

06. 05. 2011
16
28
2717
Diskuse

Durance

Jsem na pochybách, jestli můj text může čtenáře zaujmout. To co chci napsat se dá shrnout do jedné věty: potkal jsem řeku a od té doby ke mně patří. Potkal jsem ji několikrát; ale sotva jsme se dotkli, a nikdy jsme spolu nemluvili – nečekejte žádný dialog, ani děj. Chtěl bych, abychom si vtomhle od začátku rozuměli: nenabízím vám příběh, nenabízím vám vůbec nic, a nemůžu se přitom zbavit dojmu, že bych měl; že samotný akt oslovování čtenářů si žádá, abych jim něco nabídl.

14. 04. 2011
19
16
2990
Povídky

Ó jak jsi krásný, ranní kosmodrome

Výběr

modrosklonně haraburdný.
kvílíš-li krasobruslařům do úponů
vzdej své suchopárno
odvykni klopotnému klapotu kyrysníků

16. 09. 2010
23
31
3270
Vázané verše
Nahoru