Přepadení

Plán byl velmi jednoduchý. Roman a Aneta jsou uvnitř, patrona v ohni, husy v pekáči. Jak to mají nejrači. Vlak prorážel krajinou a šířil vlnky v trávě.

29. 01. 2009
0
8
1212
Povídky

Tvůrce příběhů

Pravý tvůrce příběhů je vždy šílený.

27. 01. 2009
0
4
941
Citáty

Philip Kindred Dick ...

"Because today we live in a society in which spurious realities are manufactured by the media, by governments, by big corporations, by religious groups, political groups. So I ask, in my writing, What is real. Because unceasingly we are bombarded with pseudo-realities manufactured by very sophisticated people using very sophisticated electronic mechanisms. I do not distrust their motives; I distrust their power.

26. 01. 2009
4
4
981
Citáty

Sarah Kane Básník divadla

Přesně ode dneška za měsíc tomu bude 10 let, co Sarah Kane, britská dramatička, odešla z tohoto světa,přesněji odešla dobrovolně. Rozhodl jsem se o ní sepsat pár řádků a to z důvodu informativních, protože si myslím, že svojí tvorbouvzbuzuje otázky, které nejsou k zahození. Můj osobní vztah k ní je asi nasledující. Představte si člověka, který se pohybuje v podobném okruhu lidí,na podobných místech, dokonce s ním máte i nějaké společné známé, ale o jeho existenci se dozvíte až po jehonenávratném zmizení.

19. 01. 2009
6
13
2847
Medailonky lit. osobností

Potokem

stromům nejde zaplatitco pokaženososkou vosvždyť víšže potokem tu jde se lípa navíc losem bos.

16. 01. 2009
4
3
1204
Volné verše

Loďky

Baví mě rozkládat tvé oči do malých výsečía pouštět je po hladinějako šedé loďkya pak je přivádět zpět do tvojich očí.

14. 01. 2009
5
8
990
Blbůstky

Verkoncem

hara tara hara hara tarahara nara tara vara varavara nara tara vara daratara hara nara tara varavrávoram marakeš vrutově vrátky i vraky vráskaa varapaverkoncemvravívrustracevřítelihara tara vara hara varavara hara vara tara naraa poopravíme se někdy . tak lehce jako vlánu vojtěšekpo povrchu plaveme vránama přes rohy.

14. 01. 2009
2
8
932
Volné verše

(uměleckoteoretický přednes po nějákém čase náhle končí a následuje:)

(uměleckoteoretický přednes po nějakém čase náhle končí a následuje:)A proč náhle vidím slzypampelišeka zvířátka s uhnilými ručičkamiv tvojich rukou. Ano řekl jsem jí v zrcadleprotože má vlnová funkce jev zrcadle má vlnová protožeAno má vlnová funkce nenísložená z tvojich vlnekkontaminovaná má miláuž dlouho jím tvůj cukra zubní kazy se můžou dostavitv tu nejhorší chvíliuž dlouho tě mám přečtenoui když odprostředa taky trochu trhám stránkyjenže já musími když nemám izolepu. chacháTak tě vyzívámzaplať všechny moje účty od teď dála hlavně náhradu za ušlého králíčka z dětství kteréhojsem měl tak rád a díky tobě zapudil a nebral mu telefonyměl jsem ho rád . a taky odejdi z mého životaprosímno prosím buďme tedy přátelia nejsmutnější věta je byloslyším tě mluvit v tanečcíchsmíchukdyž se mě letmodotýkáš popovrchu prstůotvírám oknotvoje barva je slámově jasnáa za oknemje bíláspousta sněhutak klidný jasa dítě si jedepo sněhu na cestupodél a vidíš šedými duhovkamiv okamžiku kdy krásné vidíkrásu.

13. 01. 2009
4
9
1048
Volné verše

Vzbudila se bublinka

Vzbudila se bublinka z mýdlovéhobublifukuráda že už nespinkáchytla vítrhop - do vzduchulítá, zlobínikdo ji dnes nechytnevšichni vidí,jak to mydlídolů loukou(to je nezbytné) praskne-li ji vločkanebo nosík krticeprobudí se zas nazpětdomav hebképostýlce(nebo v nořezajíce)(nebo v nořekrtice).

13. 01. 2009
4
8
905
Písmáci dětem
Nahoru