já a ty a my

Řeka stojí na místě a listy stromů se nehýbají, ačkoli prudce vane svěží vítr, značící nadcházející podzim. Rozfoukává mi vlasy, a když poletují ve vzduchu, vydávají tóny, které mi připomínají tvou vůni. Všichni se diví, že mi cigaretový dým voní; je to proto, že to jsou tvé vlasy načichlé kouřem; když někdo v mé blízkosti vkládá bílý váleček do úst, musíš to být ty, ač to Ty nejsi. Najednou stojíš vedle mě a vidím tvé oči a vlasy a ruce a košili a boty a miluju tě.

24. 05. 2009
0
0
296
Ostatní nezařaditelné

Název chybí

- ****** . /<3/ _______________________________________________________________________________________________________________ strčil jsi moje city do mikrovlnky minuta na 350 stupňů a teď jsou živější a silnější než kdy předtím. zvracím tvůj nezájem do kbelíku s horkou vodou a pár pohledů bych chtivě opětovala (když si všimnu) ale něco udělat nemůžu Ty to víš a musel jsi s tím počítat, když jsi zapínal mikrovlnku tak si hlavně nemysli, že jsem zůstala chladná.

21. 05. 2009
0
0
203
MIMO

Pro Něj

Pálím vzpomínky na tebe a ten oheň má barvu tvých vlasů. Ale tobě se nikdy z pusy nesypou bílé perličky a nikdy se ti oči nezúží, jako by ses díval do slunce, když se díváš na mě. Možná když se díváš na ni, tak jo. Víš co.

23. 03. 2009
1
1
300
MIMO

/Únik/

Krvavé graffiti na zdech Jak uklidit v duši. Mozek popelník První joint boří mýty /Že já nikdy/ A nezůstane jen u něj V euforii zapomnění a nových pocitů se propadá na dno Uniká realitě obyčejných dní Do nového ideálního světa plného barev a nových přátel na stejné vlně věčné pohody A země se točí pořád stejně rychle a vše je pořád stejné Jen ona se změnila a rozbíjí své jistoty novým snem, za kterým nikdy nedojde. Oni feťáci totiž obvykle skončí špatně.

19. 02. 2009
0
2
353
Volné verše

Směšné

SměšnéTy víš, že já vím, že Ty to víšA stejně se na mě nepodívášA já na Tebe taky neA nevíš, co chcešA to je strašně směšné a dětinskéStejně Tě milujuSměšné.

18. 02. 2009
1
0
383
MIMO

*Bez názvu*

Rozbitá na kousíčky Zlomená vevnitř S dírou v hrudi V prachu pár falešných vět Vzpomínka na dotek dlaně. nic neříkající Rudé vlasy Ty nejhezčí Prázdnota Vakuum, ze kterého nelze uniknout K čemu je láska. .

17. 02. 2009
1
9
436
Volné verše

Chci

ChciTě roztříštit na kouskyA pak zase slepitAbych Tě mohla mít jen pro sebeChci znát každou Tvou myšlenku a vzpomínku A pak znát Tebe Úplně dokonale, jako bys byl součástí mé duše Chci být předmětem Tvých vášní a snů A nikdy je neopustit Uložit se navždy v Tvé mysliChci, abys chtěl totéž co já.

17. 02. 2009
5
4
355
Miniatury, hříčky
Nahoru