Jemu

Dvě stejné spojit hemisférydvou hlavje úkol pro géniači idiota z druhé strany. a kdo je kým. jsi hlupák ty. já.

06. 04. 2009
1
1
830
Vázané verše

Kunuje

Vše jak má býtči jak jsme chtěli. přezrálí užči nedospělí. jedno je jisté:dnes nás dělíláskaskučící pod postelí.

06. 04. 2009
0
0
876
Vázané verše

Nuje

Sůl co se bez ní s chutí nedá sníst žvanec masa skýva chleba. sůl v živé ráně (zlého slova - ostrého meče) zrnko třeba. sůl co tě pálí do jazyka když je jí tolik až to bolí. sůl co skrz oči zanaříká.

06. 04. 2009
1
1
774
Vázané verše

Je

Chtěla mít jednajednohoco jinépatřilco jí ho dali anděléchtěla hojednoukdyž se trochu sbratřilkdyž nebylo mu dobře po těleto se tak někdyčasto často staneže člověk mívá náhle všeho dostneví kam patříoči uplakanévšak nad pláč hrůznějšíje lhostejnostchtěla mít jednajednohoco srdceuž dávno jinde jiné darovalchtěla jít proti andělově vůlidnes anděl bolívčera. to se smál.

06. 04. 2009
0
0
827
Vázané verše

Nujemu

Večer se napil dosytamyšlenek z poraněné hlavynoc k němu moudra posčítáa ráno bdělé od popravydělí jen slovohláskavzdechmiláčkuvěř mimiluji tějak. roztaženou na zádech.

05. 04. 2009
1
2
731
Vázané verše

Kunujemu

Bolí to nebo nebolítkáň ženy páratvlastním střepembýt vůči pláči v hluchémslepémči při všech smyslech úkrytu. bát seči smát se bezbrannostia cestou k bělenému rovují - živé - popřát Nobelovu. neptám sekde jsinejsi tu.

24. 03. 2009
2
0
599
Vázané verše

Mu

Achkdybychom to vědělico k čemu v žití sloužízda voda čistáz prameneči kalná z deštných loužídá vláhy víca uzdravíz nich která tělodušiachkdybychom to vědělijen nejmoudřejší tušíach kdybychom se nebália odhodili strachyjsme s nimi slabípomalípak přitahujem krachya zase víme míň čím vícnám sílí tělodušeach kdybychom se nebáliděj šel by jednodušeachkdybychom se stmelilinatáhli lodím plachtyvpřed vydali se k obzorui vorybárkyjachtykoráby sličnégaléryči silné ledoborceachkdybychom se stmelilikrev tepala by horce .

23. 03. 2009
2
2
818
Vázané verše

Mamu

Zápasím s chorobousmrtelná doufám neníještě mám cílů pára moc se mi chce žítzápasím se sebousvět kolem sebe měnímmoc se mě netýkáspotřební blahobytnejvíc mě zajímá jak obstát v této zemikde mluvit o vztazíchuž stojí za psí štěko lásku bojujibez ní dost těžko je mikamsi se ztratila jak myslet na zítřek.

19. 03. 2009
2
0
828
Vázané verše

Makumu

Bylo to jednouvím jenom že venkua seděli jsme spolu u kávyupřeně ses mi díval na halenkuv místechkam vsazují se rukávypo chvíli aleuž jsi koukal mezidoprava zleva a zas naopakjá tehdyhloupátápala v čem vězíže od mých očí odvracíš svůj zrakdneska jsme dávnokouzelné té chvília nadosmrti zřejměz dosahutvář úsměv zkrášlí:takoví jsme byli. že budeš dálteď slož mi přísahu.

16. 03. 2009
2
0
622
Vázané verše

Makunujemu

Svázaní silami pod prahemčistíme všechny své vinyšamani felčaři nezmohouco musí vyléčit jiníkde hledat však správný recepisjímž by jak švihnutím prutubolavé rány se zcelilynež vyčerpáme svou lhůtu. kde najít způsobyjak si lékúčinně naordinovat. co bylo příčinou nemoci:milovat či nemilovat. vědětco bolest tvou utišípospíším ke tvému lůžkuéteremvšem zrakům ukrytábylinu dát pod podušku.

14. 03. 2009
2
0
618
Vázané verše

Makunumu

Sliby se slibujía blázen jen se těšíže budou splněnymě už tak dobře znášne že bych nechtělavšak mnohdy je to težšíposlat ti balíčeknež báseň pod polštářpřikryj se po braduať nemocniční dekahladí tě po tělea teplo sílu dápoprat se s nemocína poště dárek čekámalývšak od srdces podpisem: tobě jápřikryj se po braduusměj se na sestřičkymáš v očích ohýnkyv tom nemám pochybya nový příběh svůjimplantuj do básničkyjenom tak pro radostvždyť to znáš:co kdyby. (. ).

14. 03. 2009
2
0
805
Vázané verše
Nahoru