blbinka

víte proč blondýnka je ve skříni. (aby poslouchala kabáty) .

06. 10. 2009
0
0
892
Blbůstky

blondýnka

víte,proč blondýna křičí u počítače. Protože je tam myš.

14. 07. 2009
6
7
980
Jen tak pro radost

pepa

Paní učitelka nakreslí na tabuli jablko a ptá se co to je. Pepíček odpoví:,,Prdel". Paní učitelka se rozpláče a říká:,,kolikrát jsem vám říkala,že ve škole se nemluví sprostě. "Vtom příjde pan ředitel a ptá se:,,kdo rozbrečel paní učitelku a kdo nakreslil na tabuli tu prdel.

14. 07. 2009
1
5
1000
Blbůstky

langoše-pizza;

pán na nádraží prodává langoše přijede vlak z něho se vykloní bledozelený pán a poblinká ty langoše pánovi (tomu co prodával langoše) je blbě stoho co vidí a přemíšlí vtom se mu rosvítí a kříčí pizza pizza.

12. 07. 2009
2
4
1104
Jen tak pro radost

žraloci

Vládci hlubin:žraloci patří mezi nejobávanější tvory na Zemi. Tito dravci přežili z dob dávno před dinosaury. žijí v mořícha oceánech celého světa. Větší a hbitější druhy zůstávají u hladiny nebo ve středních hloubkách volné vody,zatímco menším se lépe daří u mořského dna.

12. 07. 2009
1
8
1481
Ostatní nezařaditelné

neroušek

Kdysi dávno,žil a byl jeden muzikant. Jmenoval jse Neroušek. Byl to muzikant dobrý,velmi dobrí. Ale měl jednu výmečnou vlastnost.

12. 07. 2009
3
32
2281
Pohádky

bbblibloblablo

Víte jak se pozná normalní hospodářství od bio hospodářství tak, že bio hospodář hnojí v noci.

11. 07. 2009
5
12
2193
MIMO

o 5 nafoukaných prynceznách a jedné chudé dívce

Jednou kdysi dávno žila chudá rodina. Skládala jse z 5 členu. První člen byl táta Josef. Druhý člen byla matka Sofie.

03. 04. 2009
2
4
1804
Pohádky

andělé

žil či nežil anděl reny a ten vám řeknu byl čipera von na co sáhl tak rozbil nebo udělal něco co už nešlo opravit ale v srdci měl lásku ale co muto bylo platné když jak ho někdo viděl utekl nebo se schoval aby mu to nerozbil nikdo snim neměl trpělivost ani soucit rodiče neměl našli ho pře de dveřma a tak neměl nikoho andělé kteří se o něho starali neměli sním trpělivost jako ostatní a vyhodili ho nikdo ho nelitoval protože říkali že jsi to zaslouží ale. jednou potkal krásnouandělici Dianu a zamiloval se nosil jí tašky byl na ni hodný a ani se asi nedivíte že byla svdba a tak náš reny dostal lásku i soucit a porozumění dohromady.

29. 03. 2009
2
4
925
Písmáci dětem

pohádka o pryncezně a princovi

žila byla pryncezna jménem rozmarýnka a byla přenádherná když jí bylo 10 umřela jí maminka a tatínek byl smutný a tak brzy onemocněl a zemřel chudinka teprve 13 dívka měla vládnout tak usedla na trun a začala první neštěstí bylo to že podepsala výstavbu něčeho na své zahradě a když to chtěla zrušit tak zakopla a kus papíru o žádost jí spadl do ohně který tam měli rozdělení dělníci a od té doby místo výsosti a nebo Rozmarýnko říkali nemehlo čtrnácté narozeniny slavila sama nikdo nechtěl aby se mu nikdo posmíval a tak byla pryncezna smutná jednou jel kolem prync a viděl smutnou Rozmarýnku přijel k ní požádal ji o ruku a byla svadba a od té dobi jí už nikdo neříká nemehlo.

29. 03. 2009
3
6
1555
Pohádky

smutná

máš dtrach že za chvíli nebudetě mít nikdo ráááád a seš stoho smutnááá a pořád přemýšlíš jak to napravit já ti jen napovím zamysli se r: tak se zamysli nad tímco děláš smutný smutná smutný smutná já se na to nemužu dívat nemužu .

29. 03. 2009
1
3
1013
Texty písní

blbost

když je březen do koše vlezem když jeduben zakašlem duben když je květen jdem ven lehnem si a nic neděláme.

29. 03. 2009
3
5
912
Blbůstky

tancování

mužeme tancovat jakkoliv moderní tance společenské tance a tak dále musíme ale vždy jedno umět a to je
si věřit toto vás nikdo nenaučí taky to že se máte o to hodně zájímat a nebrat to jako koníček ale jako vaši 2 rodinu v tancování se toho hodně naučíte a taky aspon na chvíly zapomenete co ste dostali ve škole nebo co se děla jak hezkého tak hnusného v práci jestli se hádáte nebo ne řeknu vám jestli jste si to neskusili tak skuste třeba na www. tsdynamic. cz tam těd někdy bude zápis sou tam jak moderní tance tak společenské čau

28. 03. 2009
1
2
1027
Jen tak pro radost

pohádka o zakrslém králíkovi

žil byl to už je dávno rodinka králíčku a ty měly 4 malé králíčky ale vžy jen holčičky rodiče si přáli mít kluka ale vážili si taky svích 19 malích králičích pryncezen jinak to byla velmi chudá rodina králíku máma Stela táta Ferda 5 nejlepčích a nejstarších králičích dívek byli lenka peta sandra pavla iva jednou když šli do školi potkali starého králíka a povída holčičiky dobrý den ještě že jsem vás tady potkal já hlava děravá jsem si zapoměl svačinu nevíte kde bych ju sehnal. dobrý den dědečku nemusíte se namáhat my vám kdáme naše svačiny my stejně nemáme hlad a vi se aspon najíte děkuji vám holčičky a že jste byli tak hodné pošlu ván bratra a ten vás přivede k bohatství a vtom ten králičí dědeček zmizel dívky upeně nadšeny že budou mít bratra běželi dom aby to všechno řekli ostetním maminka i tatínek byli nadšeni jak stoho že budou mít syna tak stoho že je přivede k bohastím tak čekali a za týden se jim narodil bratříče pojmenovali ho Franta peta řekla ten je heskej a ostatní přikývli už Frantík v 1 měsíci uměl chodit a mluvit v 1 roce uměl násobilku a číst ve 2 ipsát a ve třech uměl celou základní školu po 13 letech se oženil s krásnou králičí slečnou Elizabet a měl nádherné zamněsnání měl velkou firmu za nedlouho měli dum plný dětí a pěněz že byse vnich mohli koupat a rodina ta dostala peníze udělala jsi noví byt a žijí v něm snad ale fakt jenoum snad dodnes.

28. 03. 2009
2
5
1636
Pohádky
Nahoru