Koala

Já bych chtěla vrátit časNa chviličku býti zasTa zlobivá holkaCo nahá jen se koupalaA kamarádkou koalaTa plyšová Dorka.

17. 05. 2009
0
3
434
Jen tak pro radost

Ráno

A mám to tu znovaSamota nudných všedních ránHlavou bloudí slovaZmatený hejno starých vranA není kam spěchatV plicích bodá čerstvej vzduchJá nevím, co čekatHladovej komár v mraku muchJen sedět tu tišeStudený dřevo lavičkyZpěv ptáků z plyšeŠoupavá chůze babičkyZastavit čas. Tvůj úsměv s dolíčkySluneční jasRušivej tikot ručičkyNic není věčněStín noci líně mizícíLoučím se vděčně Jen jeden kos město budící.

16. 05. 2009
0
1
656
Jen tak pro radost

Chtíč

Děláš mi to asi schválněVojíždíš mě očimaKoukáš, hledíš, mrkáš na mě. Chceš mě. Děláš mi to asi na trucDusíš mě očimaVysáváš mi mozek - hovnocuc. Chci tě.

16. 05. 2009
0
0
471
Jen tak pro radost

Nevinnej vrah

Na pohled klidná, tělo mi hoříMarně klidním svůj zběsilý dechA smějíc se plavu k sluneční zářiRadostně bloudíc tančím v pocitechZavinil tmu, kdo sedí poblíž v dáliZhasl slunce, ale nedá mi spátNenechá shořet, jen srdce spálíSurově kope a prý se mám smáHouští obcházím a přesto uváznuNevidím, neslyším, nemám nadějiPotichu kříčím, hledám záchranuZa srdce visím mezi nebem a zemíVítr dusí mě čím dál častějiChci smazat viníka, snad k Tobě dosáhnu.

13. 05. 2009
0
2
510
Vázané verše
Nahoru