Chladnu

Lezim si tady a chladnu, reknu vam, neni to tak zly. Chladnu si tady a cekam, co bude dal. Kdybych byla Budhista, urcite bych se byla narodila znovu, protoze jsem to v zivote taky dokazala pekne hrotit (a kdo ne,ze). Kdybych verila v Boha, uz bych si to hnala expres recomando nahoru ci dolu, nebo bych zustala viset uprostred a kajici cekala na vrouci primluvu (nesnasim cekani, vecne cekani,NUDA).

18. 06. 2009
1
2
357
Povídky

nevim

Zivot je absurdita podbarvena tmavomodrou viroua lidi neskutecne lzoujen ja jim verim. kdyz nad vinem oliznu si svou posledni cigaretua roku zase zvoni hranazivot byl tentokrat tak krasny, tak strasne krasnya mizi v sedem dymu slibua chutna po medovem plastuco cucali jsme jako deti. Zivot je sachovnice nedohranaa prijde den i tobepo kterem dalsi dny uz neprijdou. Vidis ty sekvoje jsou v plnem kvetua jeji krasne listkysnezi na hlavu mi jako nestesti.

23. 05. 2009
0
0
361
Volné verše

Zavist

Zavist, ta nici lidske plemezavist, ta devka blaznivazavist, tryznitelka zemea lidska duse vyhniva. Kde dva jsou stastnitam v tretim zakoreni zavist snadnea bolest kolem rozsevati umia lidske stesti pod zavisti chradnekdo potom tomu porozumi. Zavist, ta hloupa vlastnost lidizavist, stokrate bodujeza zavist moudry, kdo se stydimoudrejsi kdo s ni bojuje. Ach lidsky cerve pohled na nijak bidnou hru ta zavist hraje v nasje duse prejici snad dneska jeste k maniopravdu kdo ma vic, ten zije snaz.

15. 05. 2009
0
0
489
Ostatní nezařaditelné
Nahoru