Láska

Láska je jako voda,mezi prsty mi protéká,tvůj smutek mě u srdce bodá,tvoje láska si s mou netyká. Láska je jako oheň,při jeho žáru každé srdce roztává,těžko skrývá se moment,kdy mě tvůj úsměv do kolen dostává. Láska je vášeň,která nás v mžiku pohltí,dva náhle jsou jeden,spočívaj v obětí. Láska je slovo, láska cit,kdo milovat neumí,nemůže ji chtít.

25. 05. 2009
0
0
271
Smíšené verše

Houpačka

Smutno střídá veselo,jak otázky na tělo,měsíc rajských polibků končí A zas se loučit. Štěstí střídá tesknoa mně se oči lesknoua zas má něco končit. Já nechci tuhle beznaděj výkupný za dny kdy je ti hejA kdy se smíchem dusíme Bezstarostnost srdcíusíná na vavřínech. Teď vnímám jeho tep a decha hladím jeho mokrou kůžiJen tak a nebo jakovždyť polštář mi ho nahradínevím kde usíná že po tak dlouhé době do něj pláču mu nevadí.

25. 05. 2009
0
0
528
Volné verše

Sen

Můj sen se v dáli ztrácí,já tolik toužím za ním jít. Mít křídla,létat jako ptácia tebe svou písní probudit. Můj sen se před očima rozplývá,já chci ho celý zpátky. Být kotě, co hladce usínáa přitom drží se tě drápky.

25. 05. 2009
1
1
434
Smíšené verše

Věčné čekání

Já bojím se že tě ztrácím,v myšlenkách se k tobě stále vracím,já nechci na tebe jen vzpomínat,chtěla bych tě stále objímat. Avšak další šanci nemám,do tmy se upřeně dívám,siluetu postavy tvé hledám,že vidím ji pocity mívám. S postupem času,ruka hraje si s pramínkem vlasů,já vzdávám to hledání,to časté pocitů mívání. Když ráno se probouzím,prázdné místo vedle sebe nacházím,ty nepřídeš ani dnes,nepřídeš zítra,dříve kytku si přines,teď nechceš mě mít rád.

25. 05. 2009
0
1
330
Vázané verše
Nahoru