Rustyho příběhy - Část 1. Začátek všeho

Přecházím přes louku, ranní zmrzlá půda mi křupe pod nohama a já si jdu za svým cílem. Můj dnešní cíl je vesnice zaklínačů. Kdysi jsem tuto vesnici opustil, ale nyní. Alissea Kevin-Sorbová mi připomněla dávná léta a dávné vzpomínky.

15. 06. 2009
1
0
378
Próza na pokračování

Rustyho příběhy - Část 2. První bitva

Den se již blížil ke konci, seděl jsem na vrcholu staré věže a uvědomoval si, že za celou tu dobu co jsem nově ve vesnici, nebyla žádná pořádná akce, která by mi připomněla dřívější časy. Proto jsem seběhl z věže dolů a začal se procházet po vesnici. Měl jsem štěstí, narazil jsem na Aliss, která vypadala celkem rozjařeně. „Dobrý den Aliss, copak se děje tak veselého.

15. 06. 2009
0
0
440
Próza na pokračování

Travian

Sere mě to strašně moc, nespím pro to celou noc. Od rána až do večera v jednom kuse velká mela. Všude kolem spousta lam, nevím z toho kudy kam. Vybral jsem si malou vísku, stavěl ji prý soused z písku.

15. 06. 2009
0
2
449
Jen tak pro radost

Spi, lásko; navěky spi

Spi, lásko; navěky spi.
Trewish
Den už se ztratil z naší moci,okvětních lístků krása skončí,světlo se vytrácí v náručí noci,a den se rozpustil v temnotě. Černou nocí prostoupenívzdálené duše hvězd nalezených,daleko od míst k nám připoutaných,od žalu, strachu, jen v samotě. Spi, lásko; navěky spi.

10. 06. 2009
1
3
504
Smíšené verše
Nahoru